Jongeren samen

Webinar: Beginnen met beleggen

Speciaal voor jongeren organiseren wij het webinar Beginnen met beleggen. De afgelopen editie van september hebben we voor je opgenomen, zodat je het webinar terug kunt kijken. Je meldt je aan via Online Seminar, een vertrouwde partner van Rabobank.

Illustratie pijl beleggen

Speciaal voor jongeren

Wil jij op wereldreis of straks een eigen huis kopen? Dan heb je in de toekomst geld nodig. Sparen is een veilige optie, maar levert relatief weinig op. Voor wie meer rendement wil halen, kan beleggen een alternatief zijn. Maar hoe werkt beleggen en welke risico's loop je? Tijdens het gratis webinar Beginnen met beleggen leggen we je dit en meer in 1 uur uit.

Webinar terugkijken
Lucas Houben

Lucas Houben

Klant (25 jaar)

“Beleggen hoeft helemaal niet zo spannend en moeilijk te zijn als veel mensen denken. En hoe eerder je begint, hoe langer je de tijd hebt om rendement op te bouwen.”

De voordelen van het webinar

Ontdek gratis in 60 minuten of beleggen iets voor jou is Leer wat sparen of beleggen je op kan leveren Krijg direct antwoord op je vragen

Wist je dat...

..aan beleggen risico’s verbonden zijn? De waarde van je belegging kan fluctueren en je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Illustratie geld

Meer webinars...

over hoe je meer kunt bereiken met je geld

Naast het webinar Beginnen met beleggen, speciaal voor jongeren, worden er geregeld webinars Bereik meer met je geld georganiseerd. In dit gratis webinar ontdek je in 60 minuten hoe je meer uit je geld kunt halen. Als jij een mooi geldbedrag wilt opbouwen, is het nu tijd voor actie. Meld je daarom aan voor 1 van onze webinars.

Meld je aan