Betaalpas of creditcard activeren

De nieuwe betaalpas of creditcard die je per post van ons hebt gekregen is vanwege veiligheidsredenen nog niet direct te gebruiken. Je kunt deze zelf activeren. Hoe dat moet, lees je hier.

Je betaalpas of creditcard activeren

Wil je je betaalpas (Rabo Wereldpas), creditcard of Passi-pas activeren? Log dan in met je betaalpas en Rabo Scanner en volg de instructies. Als je een betaalpas wilt activeren, krijg je een activatiecode. Deze ontvang je op het 06-nummer waarmee de aanvraag van de pas is gedaan. Je betaalpas of creditcard is direct klaar voor gebruik. 

Goed om te weten: heb je zowel een nieuwe creditcard als een betaalpas ontvangen? Activeer dan eerst je betaalpas.

Activeer je nieuwe betaalpas Activeer je nieuwe creditcard

Je zakelijke betaalpas of creditcard activeren

Wil je je zakelijke betaalpas (zakelijke Wereldpas), zakelijke creditcard of Rabo OnlineKey activeren? Lees hier meer.

Zakelijke bankpas activeren Zakelijke creditcard activeren

Activeren bij je lokale bank

Heb je problemen met het online activeren van je betaalpas of creditcard? Dan kun je deze ook persoonlijk activeren bij je eigen Rabobank. Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee. Het is vanwege veiligheidsredenen helaas niet mogelijk om telefonisch te activeren.

Veiligheid

Mogelijk heb je je nieuwe pas en pincode op dezelfde dag ontvangen. Geen zorgen, dit levert geen onveilige situaties op, omdat de pas eerst moet worden geactiveerd. Activeren gebeurt met een code die je ontvangt op het mobiele telefoonnummer dat je bij de aanvraag hebt opgegeven. Zonder deze code kan de pas niet worden geactiveerd.

Pas activeren of blokkeren? Regel het makkelijk online