Voor dit land is geen specifieke informatie bekend.

Kosten correspondentbank

Als je een transactie in euro's met kostenoptie SHA of BEN boven de €250,- overmaakt naar dit land, worden door de correspondentbank verwerkingskosten ingehouden op het transactiebedrag. Deze kosten bedragen €3,50. Voor transacties boven de €2.500,- bedragen deze kosten €10,50. Daarnaast kan ook de bank van de begunstigde kosten in rekening brengen richting de ontvanger. Wil je er zeker van zijn dat een bepaald bedrag bij de begunstigde aankomt? Kies dan voor de kostenoptie OUR. Je betaalt dan zelf alle kosten. De begunstigde ontvangt dan het volledige bedrag.

Belangrijk voor je betalingen

Om betalingen naar het buitenland goed te kunnen verwerken is het belangrijk dat je de betalingsopdracht invult met de volgende gegevens.

Een geldige BIC/SWIFT van de bank van degene aan wie je het geld overmaakt.Alle gegevens van die persoon zoals rekeningnummer, volledige naam, adres en woonplaats.

Zo voorkom je vertraging van de overboeking in het buitenland.

Controleer daarom de factuur en betalingsopdracht en vraag eventuele ontbrekende gegevens op bij degene aan wie je het geld overmaakt.

Service en Contact