Overzicht van je creditcarduitgaven

Veel uitgegeven met je creditcard de laatste tijd en benieuwd naar de tussenstand? In Rabo Online Bankieren en de Rabo App vind je een overzicht van de betalingen die je hebt gedaan met je RaboCard of Rabo GoldCard.

Creditcarduitgaven bekijken

Wil je tussendoor even bekijken wat je in de huidige periode hebt uitgegeven? Dat kan in de app of online bankieren via 'Creditcards' onder 'Mijn overzicht'.

Ga in dit overzicht naar beneden om je oudere creditcarduitgaven te bekijken.

Bekijk transacties

Maandelijks rekeningoverzicht van je creditcard

In 2020 vervangen we onze creditcards. Maandelijkse rekeningoverzichten van je oude creditcard vind je in Berichten. Overzichten van je nieuwe creditcard staan in Documenten. Zowel Berichten als Documenten vind je in je Profiel, rechtsbovenin de Rabo App en internetbankieren.

Bekijk transacties

Overzicht creditcarduitgaven per post ontvangen

Heb je geen online bankieren? Dan sturen wij het overzicht per post. Soms is het handig om een (extra) overzicht op papier te hebben, ook als je online bankiert. Daar zorgen wij natuurlijk voor. Laat het ons weten als je dit wilt, dan sturen we het snel naar je op.

Lees meer over het aanvragen van een kopie van je creditcardafschrift

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de termen ‘Nog te besteden’, ‘Openstaand’ en ‘Gereserveerd’?

Nog te besteden

Dit is hoeveel geld je deze maand nog kunt uitgeven met je creditcard.

Openstaand

Dit is het totale bedrag van creditcardbetalingen dat nog afgeschreven wordt van je betaalrekening. Als je een creditcardbetaling doet, wordt dit bedrag meestal binnen een dag opgeteld bij je openstaande saldo.

Gereserveerd

Dit is een bedrag dat apart wordt gehouden en dat je mogelijk later moet betalen. Denk bijvoorbeeld aan borg die je betaalt als je een auto huurt. Het bedrag van de borg wordt gereserveerd zodat je dit bedrag niet ergens anders aan kunt uitgeven. Lever je de auto in zonder schade dan wordt dit bedrag binnen een aantal dagen vrijgegeven. Daarna kun je dit bedrag weer ergens anders aan uitgeven. 

Staat er geen ‘openstaand’ of ‘gereserveerd’ onder een creditcardbetaling? Dan is die betaling al afgeschreven van je betaalrekening.