De Vergoedingenstaat

Ieder jaar ontvang je van ons de Vergoedingenstaat. Dit overzicht geeft je inzicht in alle kosten die je het afgelopen jaar aan ons hebt betaald voor je betaalrekening(en), -pakketten en/of -diensten. Het is handig om te zien welke producten en diensten deel uitmaken van je betaalpakket. En wat je daarvoor hebt betaald. Zo kun je makkelijk de kosten van betaalrekeningen vergelijken.

Welke kosten staan in de Vergoedingenstaat?

Wij vermelden alle kosten die je hebt betaald voor het aanhouden van je betaalpakket of betaalrekening en alle diensten die op deze rekening worden aangeboden. Denk hierbij aan de kosten van een buitenlandse overboeking of de kosten van een geldopname met je creditcard. Ook als je geen kosten hebt gemaakt, dat ontvang je van ons een Vergoedingenstaat, dit is wettelijk verplicht.

Wat wordt bedoeld met vergoedingen?

Wij gebruiken de term ‘vergoedingen’ net als andere banken. Hiermee bedoelen we de vergoedingen die je aan ons hebt betaald. Je kunt de term ‘vergoeding’ dan ook zien als kosten die je hebt betaald.

Bekijk het overzicht van de actuele en eerdere tarieven voor onze particuliere betaalrekening(en), betaalpakketten en/of betaaldiensten.

Veelgestelde vragen