Veilig bankieren zonder de Rabo Scanner

Net als je snel die rekening moet betalen, heb je de Rabo Scanner weer niet bij je. Kan online betalen niet wat handiger dan met zo'n kaartlezer? Ja, dat kan! We werken momenteel hard aan nieuwe manieren om je bankzaken te regelen zonder de scanner.

Nieuwe veilige manieren voor online bankieren zonder Rabo Scanner

Wordt het gezichtsherkenning? Je vingerafdruk? Of drie keer knipogen naar het scherm? Op dit moment zijn we volop aan het testen welke nieuwe manier van bankieren zonder scanner we je straks gaan aanbieden. Wat we je alvast kunnen beloven: je hebt straks voldoende opties om zonder scanner je bankzaken te regelen. En ze zijn uiteraard allemaal veilig.

Inloggen met Face ID op je iPhone X Inloggen met je vingerafdruk

In de trein nog snel even die rekening betalen terwijl je Rabo Scanner thuis ligt. In Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App kun je geld overmaken zonder de scanner te gebruiken. Voor overboeken zonder scanner gelden bepaalde limieten.

Lees hoe je betalen zonder scanner instelt en zelf je limiet aanpast

Je kunt de Rabo Scanner gewoon blijven gebruiken

Wil je de Rabo Scanner gewoon blijven gebruiken? Dat kan. De Rabo Scanner is en blijft een van de veilige manieren om je bankzaken mee te regelen.

Veelgestelde vragen

Waarom komen er nieuwe manieren om zonder Rabo Scanner te bankieren?

 

Het is fijn om altijd en overal te kunnen bankieren. Alleen heb je niet altijd je kastje bij je. Daarom werken we aan een veilig alternatief om je bankzaken te regelen zonder dat je een hulpmiddel, zoals de Rabo Scanner, nodig hebt.

Zijn de nieuwe alternatieven net zo veilig als de Rabo Scanner?

 

Ja, die zijn net zo veilig. Veiligheid staat op de eerste plaats als het om je bankzaken gaat. Door nieuwe technieken kun je straks veilig online bankieren, zonder scanner.

Moet ik betalen voor de nieuwe manieren om mijn bankzaken mee te regelen?

Nee, je hoeft niets extra te betalen.

Service en Contact