Afspraak maken

Advieskeuze

Wij helpen je graag bij het regelen van je hypotheek. Jouw gezondheid en die van onze medewerkers staat daarbij voorop. Wil je een afspraak maken? Dan hoef je daar de deur niet voor uit. Dit kan eenvoudig en veilig online via een videogesprek. Zo beperken we het fysieke contact om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wat is een videogesprek

Voor een gesprek met een financieel adviseur van de Rabobank hoef je de deur niet meer uit. Je voert het gesprek via video waar en wanneer het jou uitkomt. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een live afspraak. Je bespaart alleen een hoop reistijd en zit in je eigen omgeving.

Meer informatie over een videogesprek

Gesprek bij de bank

Vanwege jouw en onze gezondheid worden gesprekken bij voorkeur online of telefonisch gehouden. Maar als het écht nodig is, is het ook mogelijk een afspraak op kantoor te maken. Elke lokale Rabobank houdt één of meer kantoren open om je zo goed mogelijk te blijven helpen. Daarbij nemen we uiteraard de hygiënemaatregelen in acht.

Afspraak maken bij de bank

Hypotheek via een tussenpersoon

Voor hypotheekadvies kun je ook terecht bij tussenpersonen. Deze adviseurs hebben een samenwerking met meerdere hypotheekaanbieders, waaronder met Rabobank. Zij adviseren je en kijken samen met jou welke hypotheek het beste bij jouw situatie past.

Zoek een tussenpersoon bij jou in de buurt

Wat kan ik verwachten tijdens een gesprek

Oriëntatiegesprek

Het oriëntatiegesprek is een gratis gesprek waarin de financieel adviseur samen met jou de mogelijkheden bekijkt. Jullie bespreken samen je financiële situatie en de wensen die je hebt. De adviseur geeft algemene informatie over de producten die mogelijk interessant voor je zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreek je samen met de adviseur jouw financiële situatie. Jullie bespreken welke producten het beste bij jou passen en welke kosten daarbij horen. De financieel adviseur werkt het advies voor je uit zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.

Advieskosten nieuwe hypotheek Advieskosten wijzigen bestaande hypotheek

Wat is een Eerste-huis-gesprek

Droom jij van je eerste koophuis? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Ontdek binnen 30 minuten jouw mogelijkheden tijdens een Eerste-huis-gesprek met een financieel adviseur. Het gesprek is gratis en je zit nergens aan vast.

Lees meer over het Eerste-huis-gesprek