Rabo Klantendagen

Rabo Klantendagen in de Efteling

 

De Efteling is weer open. Natuurlijk zijn de nodige maatregelen genomen om een veilig bezoek aan de Efteling mogelijk te maken. De tickets voor de Rabo Klantendagen zijn nu geldig van 20 mei t/m 30 september 2020. Binnen deze periode kan zelf bepaald worden wanneer er een bezoek wordt gebracht aan de Efteling met de tickets die in eerste instantie bestemd waren voor 21 of 22 maart 2020.

Naast de Efteling-tickets heb je een reservering nodig voor je bezoekdag nodig. Klik hier om je bezoekdag te reserveren. Het is niet mogelijk telefonisch te reserveren.
Actuele informatie hierover is te vinden op de website van de Efteling. En wil je weten hoe je dag in de Efteling eruit gaat zien klik dan 
hier.

Goed om te weten over de Rabo Klantendagen in de Efteling

 

 • Alle tickets voor de Rabo Klantendagen in de Efteling zijn uitverkocht.
 • Online tijdslot reserveren is verplicht voor alle bezoekers (met uitzondering van de verblijfsgasten).
 • Kies bij het reserveren van het tijdslot voor de optie ‘Ik heb al een entreeticket’.
 • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis maar worden wel meegenomen in de reservering.
 • De periode waarin de tickets van de Rabo Klantendagen geldig zijn is 20 mei t/m 30 september 2020.
 • De originele tickets blijven geldig, dus bewaar deze goed.
 • Parkeren is bij de prijs inbegrepen.
 • Bewaar je ticket op de dag van je bezoek goed. Deze moet je namelijk nog een keer scannen om gratis het parkeerterrein te verlaten.

Veelgestelde vragen

 1. Wat zijn de openingstijden van de Efteling?
  De openingstijden van de Efteling vind je op www.efteling.com
 2. Wanneer zijn mijn tickets geldig?
  De tickets zijn geldig in de periode van 20 mei tot en met 30 september 2020. Naast het ticket heb je ook een reservering voor de bezoekdag nodig. Ga naar https://www.efteling.com/nl/park/reserveerbezoek om je bezoekdag te reserveren.
 3. Kan ik zelf bepalen welke dag ik kan gaan in de nieuwe periode?
  Ja, binnen de periode van 20 mei tot en met 30 september 2020 mag je zelf bepalen op welke dag je een bezoek brengt aan de Efteling.
 4. Hoe reserveer ik mijn bezoekdag? 
  Naast je Efteling-tickets heb je ook een reservering voor de bezoekdag nodig. Op www.efteling.com kan je de bezoekdag reserveren en vind je alle informatie omtrent het reserveren. Kies bij het reserveren voor de optie ‘Ik heb al een entreeticket’. Het is niet mogelijk telefonisch te reserveren. Houd de website van de Efteling in de gaten voor actuele informatie hierover.
Meer veelgestelde vragen - PDF (PDF)