Betaalrekening openen bij de Rabobank

Klant worden bij Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons je bankzaken vol zelfvertrouwen regelt. Maar we doen meer dan bankieren alleen.

Als klant van Rabobank krijg je:

    Tijdelijk € 125 Rabo SportCadeau* Inzicht in je geldzaken met de Rabo App Contactloos betalen met Apple Pay of Google Pay Gratis Overstapservice Een adviseur die je vooruit helpt
Groep jongens op een sportveld

Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage van € 125 per persoon voor sportlidmaatschap bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie.

Digitaal geld overmaken

Betaalrekening openen

Open een rekening voor jezelf of voor jullie samen. Onze meest gekozen betaalrekening open je binnen 5 minuten online. Ook voor jullie samen. Of stap gemakkelijk over naar de Rabobank met onze overstapservice.

Als klant kun je ook lid worden

Als coöperatie heeft Rabobank geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door ook lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen.

Stap volledig over met de Overstapservice

Aan de slag met je nieuwe betaalrekening? Met de gratis Overstapservice zorgen we ervoor dat automatische incasso’s van je oude betaalrekening vanzelf binnenkomen op je nieuwe betaalrekening. Dat scheelt jou een hoop werk!

Fiscaal inwonerschap

De Nederlandse overheid werkt samen met andere landen om belastingontduiking tegen te gaan. Daarom zijn wij wettelijk verplicht aan de Nederlandse Belastingdienst door te geven welk land je fiscale woonplaats is.

phone

Hulp nodig?