Rabo NabestaandenService

Samen stap voor stap de bankzaken van de overledene afronden? Vanaf nu kan dat online met de Rabo NabestaandenService. Dan heb je altijd en overal toegang, wanneer het jou uitkomt. Je hebt direct inzicht in de voortgang en kunt documenten eenvoudig online uploaden.

Wat is de Rabo NabestaandenService?

De Rabo NabestaandenService is een online omgeving voor nabestaanden, die ook klant zijn bij Rabobank. In deze omgeving helpen we je stap voor stap de bankzaken van de overledene af te ronden. Van het melden, documenten aanleveren tot aan het maken van productkeuzes.

Zo werkt de Rabo NabestaandenService

1
Een overlijden doorgeven

Meld het overlijden in je Rabo App of Online Bankieren. Vervolgens hebben we een aantal gegevens van je nodig en plannen we een afspraak om te (video)bellen.

2
Checken of je bevoegd bent

Niet iedereen mag zomaar de bankzaken voor de overleden persoon afronden. In deze stap controleren we of je hiervoor bevoegd bent.

3
Keuzes doorgeven

Als je bevoegd bent dan krijg je inzicht in welke producten de overleden bij ons heeft en hoe deze ervoor staan. Per product kies je of je het wilt laten doorlopen, wijzigen of opheffen. Dit hoef je natuurlijk niet in één keer aan ons door te geven. Je kunt ook altijd met ons overleggen.

4
Dossier afronden

Als alles is geregeld, ronden we het dossier af. Je kunt het dossier daarna altijd terugvinden bij je ‘Documenten’ in je profiel.

Onze medewerkers staan voor je klaar

Heb je hulp nodig of vragen over het afronden van bankzaken na een overlijden?

Neem contact met ons op
phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer