Lenen

Het onderdeel 'Lenen' is op dezelfde manier toegankelijk als uw rekeninginformatie. Als u een opname van uw Doorlopend Krediet of Studentenkrediet wilt doen, gebruikt u de Rabo Scanner op dezelfde manier als bij de transacties binnen 'Internetbankieren'.

Getoonde informatie

In Rabo Internetbankieren vindt u informatie over uw Doorlopend Krediet, Studentenkrediet en/of Persoonlijke Lening. Heeft u wel een lening bij de Rabobank, maar ziet u de informatie hierover niet terug in Rabo Internetbankieren? Neem dan contact op met uw Rabobank.

Heeft u meerdere kredieten, dan is er een overzichtscherm en een detailscherm beschikbaar. Wilt u naar het detailscherm, klik dan op het overeenkomstnummer. Voor klanten met één krediet wordt dit scherm direct getoond. Een Persoonlijke Lening heeft geen detailscherm.

Help

Een nadere toelichting over de getoonde informatievelden vindt u door op de betreffende onderstreepte kop te klikken.

Openstellingstijden

De informatie over Lenen is beschikbaar op werkdagen van 8:00-23:00 uur en in het weekend van 10:00-22:00 uur.

Foutmeldingen

Als u ondanks de helpinformatie en eventueel getoonde foutmeldingen nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met uw Rabobank.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de getoonde kredietinformatie of aan het doen van een heropname.

Opname

Er is geen minimumopnamebedrag.

Aanvraagformulieren

Formulieren voor een aanvraag of een transactie zijn direct te bereiken vanuit de getoonde schermen. Zodra u een aanvraag heeft verstuurd, neemt uw Rabobank zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Rabobank