Spoedoverboeking binnen Nederland

Doe een spoedoverboeking vanaf je betaalrekening en het geld staat vaak al binnen anderhalf uur op de rekening van de ontvanger. Binnen Nederland is een spoedoverboeking bijna nooit nodig. We leggen je uit hoe het werkt.

Een spoedoverboeking is bijna nooit nodig

De meeste banken in Nederland, inclusief Rabobank, verwerken een betaling tot € 2.000.000 direct. Ook in het weekend en tijdens feestdagen. Het geld staat binnen enkele seconden op de rekening van de ontvanger. Een spoedoverboeking is dan dus niet nodig.

Bij hogere bedragen en enkele andere Nederlandse banken duurt dit langer. Check altijd even de verwerkingstijd van een gewone betaling voor je een spoedoverboeking doet.

Hoe doe je een spoedoverboeking?

De meeste Nederlandse banken verwerken een betaling tot € 2.000.000 direct, dus dan is een spoedoverboeking niet nodig. Mocht het wel nodig zijn, kun je op twee manieren een spoedoverboeking binnen Nederland doen.

Bel ons en geef je spoedoverboeking door. Ga langs bij een Rabobank bij je in de buurt. Neem je betaalpas, de betaalgegevens en je legitimatie mee.

Als je je spoedoverboeking aanlevert op werkdagen voor 16.30 uur, dan staat het bedrag binnen anderhalf uur op de rekening van de ontvanger. Een spoedoverboeking kost € 15.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer