Papieren afschriften wijzigen of stopzetten

Wil je minder rekeningafschriften op je deurmat? Zet de papieren afschriften dan stop of wijzig het aantal papieren afschriften dat je ontvangt. Je krijgt ze namelijk ook al digitaal. In de Rabo App en internetbankieren heb je de afschriften altijd bij de hand. Je past de ontvangstwijze van je afschriften makkelijk aan via de Rabo App of internetbankieren.

Afschriften digitaal bewaren

Digitale maandafschriften van je betaal- en spaarrekening kun je online tot 8 jaar terugkijken en downloaden. Wil je ze liever ook zelf opslaan? Bewaar ze dan op je computer, laptop of in de cloud.

De bij- en afschrijvingen van betaal- en spaarrekeningen blijven online 15 maanden bewaard. Ook die kun je natuurlijk zelf opslaan.

Kosten papieren rekeningafschriften

De kosten voor papieren rekeningafschriften verschillen per betaalpakket. Welk betaalpakket je hebt, vind je online en in de Rabo App.

    Heb je het Rabo BasisPakket of Rabo TotaalPakket en toegang tot online bankieren? Dan betaal je € 1,20 per maand voor een maandelijks papieren rekeningafschrift. Als je geen Rabo Online Bankieren hebt, kosten de afschriften je niets extra. Voor de Rabo JongerenRekening en het Rabo Riantpakket is een maandelijks papieren rekeningafschrift gratis. Een tweewekelijks papieren afschrift kost € 2,50 per maand. Een wekelijks papieren afschrift kost € 5,40 per maand. Voor het Rabo DirectPakket en het Rabo Studentenpakket zijn alleen digitale rekeningafschriften beschikbaar. De papieren afschriften van een spaarrekening kosten niets extra.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?