Goudenhanddrukverzekering verlengen

Bereikt je goudenhanddrukverzekering binnenkort de einddatum en heb je het geld nog niet nodig? Dan kun je meestal je goudenhanddrukverzekering verlengen. Je hoeft hiervoor geen wijzigingskosten te betalen. De vaste kosten blijven wel doorlopen.

Goed om te weten: je goudenhanddrukverzekering verleng je vóór de einddatum

Je kunt je goudenhanddrukverzekering alleen verlengen vóórdat de einddatum is bereikt. Je ontvangt 3 maanden voor de einddatum een brief van ons en 1 maand voor de einddatum nog een herinnering.
Kies je na de einddatum toch liever voor het verlengen van de goudenhanddrukverzekering? Dan kun je hiervoor een nieuwe goudenhanddrukverzekering afsluiten. Dit is niet bij alle verzekeringsmaatschappijen mogelijk. Je stelt daarmee de uitkering van het opgebouwde tegoed uit.

Ook goed om te weten: je mag je goudenhanddrukverzekering verlengen tot maximaal 31 december van het jaar waarin je de AOW-leeftijd bereikt. Vanaf je AOW-leeftijd betaal je meestal minder belasting over de uitkering dan daarvoor.

Zo regel je de verlenging van je goudenhanddrukverzekering

Heb je een goudenhanddrukverzekering van Interpolis? Volg dan de stappen hieronder. Heb je een goudenhanddrukverzekering bij een andere verzekeraar? Veel verzekeraars hebben een online pagina of formulier waar je direct een wijziging door kunt geven. Kom je er online niet uit? Volg dan ook de stappen hieronder.

  1. Vul 1 van de 2 onderstaande formulieren in
    Het verschil tussen de 2 formulieren is of je wel of geen gebruik maakt van internetbankieren. Maak je gebruik van internetbankieren? Dan zijn je gegevens al voor een groot deel ingevuld.
  2. Stuur het formulier ingevuld en ondertekend terug
  3. Wij nemen contact met je op zodra we het formulier ontvangen
    Samen bespreken we wat de mogelijkheden en gevolgen zijn van het verlengen van jouw goudenhanddrukverzekering.
phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer