Jongen ligt met telefoon op de bank

Rabo JongerenRekening omgezet bij 18 jaar

Wanneer je een Rabo JongerenRekening bij ons hebt, zetten wij deze op je 18e verjaardag automatisch om in een gratis Rabo StudentenPakket. Hier hoef je niets voor te doen! Bekijk hier meer informatie over de omzetting van je betaalrekening.

Je krijgt een gratis Rabo StudentenPakket (tot 25 jaar) Dit gaat automatisch, hier hoef je niets voor te doen Kortingen op verzekeringen bij Interpolis

Identificeer je via je mobiel als je 18 bent

Vanaf je 18e ben je officieel volwassen! Je krijgt dan in de Rabo App een verzoek om je online te identificeren. Als bank zijn we namelijk verplicht om je te identificeren. Dit doe je binnen 5 minuten met de Rabo Mobiel Identificeren App.

Wat is het verschil tussen de JongerenRekening en het StudentenPakket?

Je ouder heeft geen toegang meer tot je betaalrekening en kan dus ook niet meer meekijken. Je hebt de touwtjes in eigen handen. Wil je liever dat een ouder nog meekijkt? Dan kun je je ouder een volmacht geven over je betaalrekening.

Dit zijn de extra’s van het Rabo StudentenPakket:


Gratis betaalrekeningKorting op verzekeringen bij InterpolisMogelijkheid tot aanvragen creditcard

Is jouw situatie anders?

Ik word 18 maar ik ga niet studeren

Als je al klant bij ons bent, dan zetten we op je 18e verjaardag je Rabo JongerenRekening automatisch om naar een gratis Rabo StudentenPakket. Je mag hier gebruik van maken tot je 25e verjaardag.

Ben je al bezig met grote financiële stappen zoals op jezelf wonen, samenwonen of een eerste baan? Het is goed mogelijk dat een volwassen betaalpakket dan beter bij jouw situatie past. Binnen enkele minuten zet je je betaalpakket om. Voor volwassen betaalpakketten worden wel maandelijkse pakketkosten in rekening gebracht.

Bekijk betaalpakketten
Ik ben jonger dan 18 jaar en ga al studeren

Het makkelijkste is om je Rabo JongerenRekening aan te houden tot je 18e verjaardag, dan wordt je betaalrekening automatisch in een Rabo StudentenPakket omgezet. Mocht je toch graag al eerder een Rabo StudentenPakket willen, dan kan je ouder dit bij een Rabobankvestiging voor je laten omzetten.

Ik ben nog geen klant

Voor studenten 18 tot 24 jaar

Dan kan het Rabo StudentenPakket een goede optie voor jou zijn. Ontdek hier meer over het gratis Rabo StudentenPakket.

Bekijk Rabo StudentenPakket

Voor niet studenten 18+

Dan hebben we diverse betaalpakketten. Ontdek hier welk betaalpakket het beste bij jouw situatie past.

Bekijk betaalpakketten

Wat gebeurt er met mijn Rabo StudentenPakket als ik 25 jaar word?

Op je 25e verjaardag wordt het Rabo StudentenPakket automatisch omgezet naar een volwassen betaalpakket. Hier hoef je niets voor te doen. Wel ga je vanaf dit moment maandelijkse pakketkosten betalen.

  Meer over omzetten bij 25 jaar

  Veelgestelde vragen

  Is het Rabo StudentenPakket echt gratis?

  Het aanhouden van de betaalrekening is gratis. Ga je naar het buitenland voor een mooie reis of stage? Dan kan het zijn dat je moet betalen voor het gebruik van je betaalrekening in het buitenland, bijvoorbeeld voor het opnemen van geld. Alle kosten zijn opgenomen in het tarieven en limieten overzicht. Dat vind je op de pagina van het Rabo StudentenPakket.

  Wil je een creditcard bij je Rabo StudentenPakket. Dan zijn hier wel maandelijkse kosten aan verbonden. Deze kosten vind je op de pagina Rabocard.

  Wat is de Rabo Mobiel Identificeren app?

  Als nieuwe klant download je de Rabo Mobiel Identificeren App om gemakkelijk binnen 5 minuten een betaalrekening aan te vragen. Je kunt je direct identificeren in de app. Houd je identiteitskaart of paspoort bij de hand. Je hoeft daardoor niet meer langs een lokale bank. Wel zo makkelijk!

  Meer over Rabo Mobiel Identificeren App