Creditcard voor studenten

Als student overal ter wereld geld op zak hebben? Dan is een creditcard ideaal. Zo betaal je gemakkelijk en veilig in buiten- en binnenland met een RaboCard.

    Bestedingslimiet van € 1.000 per maandVeel aankopen 180 dagen verzekerd*Binnen 3 tot 5 werkdagen in huisAltijd en overal inzicht in je geldzaken met de Rabo App
€ 1,25 per maand

*Hierover lees je verderop op de pagina meer.

creditcard speciaal voor studenten

Waarom een creditcard voor studenten?

Wist je dat je een creditcard nodig hebt als je op vakantie een auto wilt huren? Ook kun je in veel landen niet met een betaalpas betalen. Het hebben van een creditcard is handig als je veel reist. Zo betaal je gemakkelijk en veilig in buiten- en binnenland. Ook zijn veel aankopen 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging. Heb je een Rabo StudentenPakket en wil je graag een creditcard? Vraag dan een RaboCard aan.

Daarom een creditcard bij Rabobank

payment confirmation success

Met je creditcard betalen was nog nooit zo handig

Contactloos of via Apple Pay betalen met je creditcard? Betaal met je creditcard in webshops, winkels en restaurants. Reserveer een hotel of auto. Betaal veilig met je creditcard op de manier die jij wilt. Bekijk welke creditcard bij jou past.

iemand die met een smartphone bezig is

Regel veel zelf voor je creditcard

Ben je benieuwd hoe je je creditcard activeert of hoe je je creditcard blokkeert als je hem verliest? Je pincode vergeten? Van plan een aankoop te doen die hoger is dan je bestedingsruimte? Regel het eenvoudig via de creditcard zelfservice.

Producten verzekerd

Verzekeringen creditcard

Een aankoop gedaan met je creditcard en het is gestolen, kapot of je bent het verloren. Je vlucht of bagage is vertraagd en je moet noodzakelijke aankopen doen. Aankopen gedaan met je creditcard zijn in veel situaties verzekerd of worden vergoed.

Hoe vraag je een creditcard voor studenten aan?

Ben je 18 jaar en heb je al minimaal 3 maanden een Rabo StudentenPakket? Dan is het mogelijk om daarbij een creditcard voor studenten aan te vragen. Je vraagt hem eenvoudig aan via de Rabo App.

Voorwaarden RaboCard

Het PDF-document ‘Informatie over verzekeringen en services RaboCard en Rabo GoldCard’ van januari 2022 is de geactualiseerde versie van het nu niet meer geldende informatieblad ‘Kenmerken verzekeringen en services bij RaboCard en Rabo Goldcard’ van 2009.

Veelgestelde vragen over de creditcard voor studenten