Debit Betaalpas Rabobank

Betaalpas Rabobank

We kennen hem al sinds de jaren 90 van de vorige eeuw: de betaalpas. Ondanks dat we tegenwoordig ook kunnen betalen met onder andere onze mobiel en horloge blijft de betaalpas nog steeds een veelgebruikte manier om te betalen.

Onze betaalpassen worden nóg beter

Rabobank is gestart met het uitgeven van Debit Mastercard en Visa Debit betaalpassen. Hierdoor ziet de betaalpas er net iets anders uit. Zo heb je of een Visa of een Mastercard logo. De passen werken verder hetzelfde. Je krijgt je nieuwe betaalpas vanzelf in huis als je betaalpas de vervaldatum bereikt of als je een nieuwe pas aanvraagt. De nieuwe betaalpassen bieden een aantal nieuwe voordelen voor jou:

Rabobank

Welke betaalpas heb jij?

Onze betaalpassen
Rabobank

Betaalpas van Mastercard of Visa

    Mastercard of Visa logoPas in witNu ook online en op nog meer plaatsen wereldwijd betalen
Rabobank

Betaalpas van Maestro

    Maestro logoPas in wit of goud
Rabobank

Zo werkt contactloos betalen

Contactloos betalen is gemakkelijk en snel. Voor betalingen tot €50 heb je zelfs geen pincode nodig. Je gebruikt het als volgt:

  1. Houd de betaalpas tegen de betaalautomaat aan
  2. Soms is dat aan de zijkant of aan de bovenkant, dat verschilt per automaat
  3. Daarna leest betaalautomaat de chip van je betaalpas voor alle gegevens die nodig zijn voor de betaling
  4. Wij controleren de gegevens en vervolgens verschijnt de melding op het scherm van de betaalautomaat dat je het bedrag hebt betaald

Ken je retourpinnen al?

Ken je dat? Je hebt iets gekocht in de winkel en je moet het helaas terugbrengen. Maar terwijl je in eerste instantie hebt gepind, krijg je nu het geld contant terug. Hier zit je niet altijd op te wachten. Daarom kun je met iedere Rabo betaalpas retourpinnen. Je krijgt dan je geld teruggestort op je betaalrekening. Het geld staat de volgende dag weer op je rekening.

Veelgestelde vragen over de betaalpas

Voorwaarden

De betaalpas is een standaard onderdeel van onze betaalpakketten. Bekijk altijd eerst de voorwaarden voordat je een product bij ons afsluit.

phone

Hulp nodig?