WA + Beperkt Casco autoverzekering

Behalve schade aan anderen, is ook een aantal schades aan je eigen auto verzekerd. Je kunt bij Rabobank kiezen uit 2 autoverzekeringen van Interpolis. Natuurlijk kun je bij allebei kiezen voor een Beperkt Casco dekking.

Voordelen WA + Beperkt Casco dekking

    Meest gekozen voor auto’s van 6 t/m 10 jaar oud Verzekerd voor diefstal, ruitschade, stormschade en meer Krijg tot 3 jaar lang het hele aankoopbedrag vergoed bij total loss en diefstal (tot € 50.000)

Vergelijk & bereken je premie

Beste uit de test autoverzekering

Beste uit de test

Met gemiddeld een 8,8 komt de Alles in één Polis autoverzekering erg goed uit de test van de Consumentenbond. De Volledig Casco dekking (allrisk) scoort een 8,7. De WA-dekking een 8,8. En de WA + Beperkt Casco dekking komt zelfs als beste uit de test met een 8,9

Wat is WA + Beperkt Casco?

Met WA + Beperkt Casco (ook wel WA+) is behalve schade aan anderen, ook een aantal schades aan je eigen auto verzekerd. Het gaat om schade die ‘van buiten’ komt. Bijvoorbeeld door brand, storm, hagel, diefstal, inbraak, ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren.

Dekking Beperkt Casco autoverzekering

Past deze dekking bij mij?

Beperkt Casco wordt meestal gekozen voor auto’s van 6 tot en met 10 jaar oud. Deze dekking past bij je als je sommige schades zelf kunt betalen. Bijvoorbeeld een flinke deuk na een botsing met een paaltje. Met Volledig Casco (Allrisk) is dat wel verzekerd.

Vergelijk & bereken je premie

phone

Hulp nodig?