Inzittendenverzekering

Met je autoverzekering ben je verzekerd voor schade door of aan je auto. Maar wist je dat je schade aan jezelf of aan mensen die met je meerijden daarmee niet verzekerd is? Of de spullen die je bij je hebt? Daarom is er de inzittendenverzekering.

    Voor jou en je passagiersAl voor een paar euro per maandAanvullende dekking op de autoverzekering

Je ziet de premie van deze dekking door je autoverzekering te berekenen

Heb je al een autoverzekering? Inloggen > Selecteer de verzekering > Kies 'Aanpassen'.

Verzeker jezelf, je bagage en je passagiers

Een inzittendenverzekering is niet verplicht, maar wel handig. Na een ongeluk kunnen de financiële gevolgen namelijk aardig oplopen. Denk maar eens aan het verlies aan inkomen doordat je (tijdelijk) niet kunt werken. Of aan extra zorgkosten bij blijvende invaliditeit. Met de Interpolis Inzittendenverzekering ben je verzekerd voor deze en andere kosten. Het maakt niet uit wie het ongeval heeft veroorzaakt.

Voordelen Inzittendenverzekering

Jijzelf, je bagage en je passagiers zijn verzekerd

Het maakt niet uit wie het ongeluk veroorzaakt. Schade is ook verzekerd als je zelf de veroorzaker bent.

Vergoeding tot 1 miljoen euro

Ook kosten die nergens anders verzekerd zijn. Zoals smartengeld, verlies van inkomen en kosten voor hulp in het huishouden.

Clipboard munt

Snelle schadeafhandeling

Schade aan passagiers is ook verzekerd op de WA-dekking van de auto. De inzittendenverzekering kijkt niet naar wie er schuldig is aan het ongeval. Daardoor kan Interpolis sneller betalen.

Wat is wel en niet verzekerd?

De inzittendenverzekering is een aanvullende dekking op de autoverzekering. Een volledig overzicht van wat wel en niet verzekerd is vind je in de voorwaarden.

Heb je al een Interpolis Autoverzekering?

Voeg de inzittendenverzekering eenvoudig zelf toe aan je bestaande autoverzekering. Log in, kies voor 'Autoverzekering', klik op 'Aanpassen' en voeg hierna de inzittendenverzekering toe.

Veelgestelde vragen