Ongevallenverzekering

Met de Interpolis Ongevallenverzekering ontvang je eenmalig een bedrag als je blijvend invalide raakt door een ongeval. Dit geld mag je vrij besteden. Je hebt dan meer financiële ruimte bij blijvende invaliditeit.

Wereldwijde dekkingVoor jezelf of je gezinOok tijdens het uitoefenen van je beroep of sport
Een product van

Wat is een ongevallenverzekering?

Als je blijvend invalide raakt door een ongeval, krijg je een eenmalige uitkering. Deze kun je vrij besteden. Bijvoorbeeld aan de aanpassing van je woning en auto. Je kunt het geld ook gebruiken om je inkomen aan te vullen, als je als gevolg van een ongeval minder kunt werken. De ongevallenverzekering van Interpolis is dagelijks op te zeggen en te wijzigen. Je kunt de ongevallenverzekering afsluiten tot en met je 70e levensjaar.

Wat is wel en niet verzekerd met de Interpolis Ongevallenverzekering?

Je kunt zelf kiezen welk bedrag je wilt verzekeren bij blijvende invaliditeit. Je hebt hierbij keuze uit vier verzekerde bedragen: € 25.000, € 50.000, € 75.000 en € 100.000. Zodra je 70 wordt, wordt het verzekerde bedrag gehalveerd.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?

Wil jij voorbereid de toekomst in?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je ongevallenverzekering afsluiten.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer