Interpolis verzekeringen: daarom via Rabobank

Je spaargeld wil je beschermen. Om het te gebruiken voor een welverdiende vakantie, een verbouwing of gewoon om financieel gezond te blijven. Daarom kun je via Rabobank ook je verzekeringen regelen, zodat je niet je eigen spaargeld hoeft in te zetten als er iets gebeurt. De verzekeringen van Interpolis zijn speciaal voor Rabobank klanten ontwikkeld en kun je exclusief via Rabobank afsluiten.

Rabobank

Daarom de verzekeringen van Interpolis

Bij Rabobank willen wij het beste voor onze klanten. Daarom kiest Rabobank voor Interpolis als verzekeraar. De verzekeringen van Interpolis hebben ruime dekkingen. Deze helpen jou om financieel gezond te blijven bij onverwachte schade. Daarnaast kun je bouwen op een goede schadeafhandeling van Interpolis. Het geld wordt vaak nog binnen 48 uur naar je overgemaakt.

Zo kun jij genieten van de mooie momenten in je leven, met het vertrouwen dat je verzekeringen goed geregeld zijn.

Je bankzaken én verzekeringen onder 1 dak

In elke fase van je leven staat Rabobank voor je klaar met oplossingen die helpen bij een financieel gezond leven. Of het nu gaat om een hypotheek voor je droomhuis, een betaalrekening voor je kind of natuurlijk een passende verzekering. Van zorg- en schadeverzekeringen tot een overlijdensrisicoverzekering. Alle soorten verzekeringen vind je, net als je bankzaken, gewoon in de Rabo App. Zo houd jij het overzicht over àl je financiën.

Verzekering afsluiten zonder Rabo App of Rabo Online Bankieren

Heb je geen toegang tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren? Of heb je geen betaalrekening bij Rabobank? Natuurlijk kun je dan gewoon een Interpolis verzekering afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

phone

Hulp nodig?