Ervaringen met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering:

"Ik werd gelanceerd en eindigde tussen de stenen en struiken"
Ervaring van Benny Vis met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering

“Ik was met drie vrienden een weekje op Mallorca”, blikt Benny terug. “Op dag 5 hadden we een scooterrit gepland in het noordwestelijke, bergachtige deel van het eiland. Bij een afdaling verloor ik alle remdruk. Ik vloog de bocht uit en knalde tegen een muurtje. Ik werd gelanceerd en eindigde drieënhalve meter lager tussen de stenen en struiken.”

Grote gevolgen

De oorzaak: een gehuurde scooter die slecht bleek onderhouden. De gevolgen: een scooter waar niet veel van over was, een gebroken pols en maandenlang een pijnlijke rug. Nadat een vriend Benny op de been had geholpen, belde hij Interpolis. “Ik werd meteen gerustgesteld en kreeg gelukkig te horen dat Interpolis garant stond voor de kosten van alle noodzakelijke medische hulp: medische begeleiding, medicatie én vervoer van en naar het ziekenhuis.”

Meteen gerustgesteld

“Hoewel ik toen nog niet wist hoe ik er lichamelijk voor stond, was ik erg opgelucht: dit betekende dat in elk geval de financiële schade beperkt zou blijven.” Terug in Nederland bleek dat inderdaad het geval. “En ik hoefde alleen nog maar de kopieën van de op Mallorca ontvangen documenten en bonnetjes op te sturen.”

Terugkijken met een goed gevoel

Benny kan met een goed gevoel terugkijken op de afwikkeling: “Interpolis belooft glashelder te zijn. Dat heb ik in de praktijk ook echt mogen ervaren. Mijn hulpvraag werd snel en doelgericht beantwoord. Gemaakte afspraken zijn één op één nagekomen. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar houd ik van en in Interpolis heb ik daarin een gelijkgestemde partner gevonden.”

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende reisverzekering afsluiten

Bereken je premie
"Interpolis denkt ook aan je dierbaren en onderscheidt zich hiermee van andere verzekeraars."
Ervaring van Annemarie met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering

Annemarie herinnert het zich als de dag van gisteren: “We stonden op het punt om op vakantie te gaan. Toen kreeg mijn man het bericht dat er plotseling een collega was overleden door een bedrijfsongeval. We besloten om onze vakantie te annuleren.”

Niet verzekerd

Destijds waren Annemarie en haar man nog verzekerd via een andere verzekeraar. Wat bleek? “Deze situatie was niet gedekt, omdat het niet om een familielid ging. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een betere dekking. Toen kwam ik erachter dat je bij Interpolis ook bent verzekerd bij overlijden van dierbaren.”

Chatten met de Rabobank

Annemarie nam per chat contact op met de Rabobank. Het bleek te kloppen. “Ik werd uitgebreid en heel vriendelijk te woord gestaan. Nadat ik alles had uitgeprint en goed nagekeken, besloten mijn man en ik om over te stappen naar de Doorlopende Reisverzekering van Interpolis met ‘doorlopende annulering’ als aanvullende dekking.”

Dochter ook geadviseerd over te stappen

“Toen ik las dat de annuleringsverzekering van Interpolis ook dekking biedt bij overlijden van dierbaren, kon ik dat bijna niet geloven. Daarom heb ik onze uitwonende, samenwonende dochter ook het advies gegeven om over te stappen. Haar vriend is nu bijvoorbeeld ook verzekerd voor annulering als mijn ouders, die beide dik in de tachtig zijn, iets overkomt.”

En dat zouden meer mensen mogen weten, vindt Annemarie. “Ik ben van mening dat Interpolis zich hiermee onderscheidt ten opzichte van andere verzekeraars. Ik heb het idee dat niet veel mensen hiervan op de hoogte zijn.”

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende reisverzekering afsluiten

Bereken je premie