Tegenspoed kan altijd en overal voorkomen, ook als je op reis bent. Of gewoon even ertussenuit. Vooral bij (ernstige) ziekte of een ongeval wil je er niet alleen voor staan. Medische hulp in het buitenland wordt bovendien niet altijd gedekt door je zorgverzekering. Met een reisverzekering van Interpolis ga je met een goed gevoel weg.

Ga naar de doorlopende reisverzekering

Echtpaar op vakantie. Van familieweekend tot cruise: daarom is een reisverzekering handig. Sluit je doorlopende reisverzekering af via de Rabobank.

Wat kan er zoal gebeuren?

Te ziek om te vliegen

Samen met je man geniet je van een prachtige cruise in de Golf van Mexico. Je meert aan bij Honduras en besluit te gaan lunchen in het havenstadje. Als je even later terugloopt naar het schip, krijg je last van misselijkheid. Je voelt je slechter en slechter.

Volgens de arts op de boot wijst alles op een voedselvergiftiging. Op de dag van je terugvlucht ben je niet in staat terug te vliegen. Je man belt de Interpolis Alarmcentrale. Gelukkig regelt en vergoedt Interpolis extra overnachtingen. Drie dagen later voel je je eindelijk beter. Interpolis regelt alsnog een vlucht.

Vakanties, weekendjes weg én dagjes buitenland verzekerd

Met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering kun je rekenen op hulp als je op reis te maken krijgt met pech. Met de juiste dekkingen ga je goed verzekerd op reis.

Hier ben je sowieso voor verzekerd

hulp van de Interpolis Alarmcentrale (24 uur per dag, 7 dagen per week)onverwachte kosten, zoals extra verblijfkosten of kosten omdat je bagage niet is aangekomen op je reisbestemming (tot € 150 per verzekerde om bijvoorbeeld kleding en/of toiletspullen te kopen)telefoon- en internetkosten die je moet maken als gevolg van schade

Je kiest zelf:

hoeveel aaneengesloten dagen je verzekert (60, 180 of 365 dagen)of je alleen in Europa verzekerd wilt zijn of ook daarbuiten

Ben jij klaar voor je volgende reis?

Je kunt de premie voor je doorlopende reisverzekering online berekenen. Daarna kun je je reisverzekering meteen online afsluiten.

Bereken je premie