Met pech kun je altijd te maken krijgen, ook op vakantie of tijdens een weekend weg. Vooral bij lichamelijke problemen is goede hulp belangrijk. De kosten van medische hulp in het buitenland kunnen erg hoog zijn. Met een reisverzekering van Interpolis ga je met vertrouwen op reis.

Ga naar de doorlopende reisverzekering

Echtpaar op reis. Van nachtje weg tot campervakantie. Verzekerd op reis met de doorlopende reisverzekering van Interpolis. Sluit de reisverzekering af via de Rabobank.

Wat kan er zoal gebeuren?

Buiten westen

Met je vrouw ben je op reis in Amerika. Je hebt een camper gehuurd en doet drie weken lang de westkust aan. Tijdens een tussenstop, vijftig kilometer voor Las Vegas, raakt je vrouw bevangen door de hitte en zakt ze in elkaar. Je draagt je vrouw direct naar een plek in de schaduw.

Meteen daarna bel je de Interpolis Alarmcentrale. Je krijgt de tip om je vrouw te bedekken met natte doeken. Al snel komt ze weer bij, maar de medewerker van de alarmcentrale verwijst je voor de zekerheid naar het ziekenhuis in Las Vegas. Daar krijg je al snel groen licht om je reis te vervolgen.

Vakanties, weekendjes weg én dagjes buitenland verzekerd

Met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering ben je verzekerd van hulp bij tegenspoed als je er even - of wat langer - tussenuit bent. Met de juiste dekkingen ga je uitgebreid verzekerd op reis.

Hier ben je sowieso voor verzekerd

hulp van de Interpolis Alarmcentrale: 24 uur per dag, 7 dagen per weekonverwachte kosten, bijvoorbeeld kosten die je moet maken omdat je (ernstig) ziek wordt waardoor je langer op de plek van bestemming moet blijvenkosten omdat je bagage niet is aangekomen op je reisbestemming (tot € 150 per verzekerde om bijvoorbeeld kleding of toiletspullen te kopen)

Je kiest zelf:

hoeveel aaneengesloten dagen je verzekert (60, 180 of 365 dagen)of je alleen in Europa verzekerd wilt zijn of ook daarbuiten

Ben jij klaar voor je volgende reis?

Je kunt de premie voor je doorlopende reisverzekering online berekenen. Daarna kun je je reisverzekering meteen online afsluiten.

Bereken je premie