Preventietips van Interpolis

Schade is nooit leuk, hoe goed je ook verzekerd bent. Interpolis doet er alles aan om de schade zo snel mogelijk af te wikkelen. Schade voorkomen is altijd het beste. Bekijk daarom de preventietips voor thuis, op reis en onderweg.

Schade voorkomen in en rondom je woning

Met brand, waterschade of een inbraak krijg je liever niet te maken. Gelukkig kun je veel doen om schade in en om je huis te voorkomen of beperken.

Stormschade voorkomen

Wist je dat storm vaak voor duizenden euro’s schade kan aanrichten? Gelukkig kun je zelf van alles doen om stormschade te voorkomen: voor, tijdens en na een storm.

Schade voorkomen op vakantie

Een ongeluk op vakantie zit in een klein hoekje. Door je goed voor te bereiden op je vakantie kun je de kans op schade verkleinen.

Schade voorkomen op de weg

Autopech, schade of diefstal als je onderweg bent is erg vervelend. Daarom helpen we je graag om goed voorbereid op weg te gaan.

Schade voorkomen voor én tijdens (strenge) vorst

Strenge vorst op komst? Neem dan voorzorgsmaatregelen. Niet alleen in en rondom je huis kun je te maken krijgen met schade, ook je auto kan beschadigd raken.

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

phone

Hulp nodig?