Met de Interpolis Inboedelverzekering is vrijwel elke denkbare schade in en om je huis verzekerd. Maar hoe zit het eigenlijk met de waardevolle spullen die je meeneemt? Bekijk hoe je al je waardevolle spullen kunt verzekeren zoals je laptop, telefoon, horloge of fototoestel.

In huis

Met een inboedelverzekering verzeker je je waardevolle spullen in huis én je vaste inboedel in de tuin, zoals tuinmeubelen en planten. Bijvoorbeeld tegen brand en inbraak. En je bent ook verzekerd als jij of een gezinslid, per ongeluk iets stukmaakt in huis.

In de tuin en onderweg in Nederland

Met de BuitenDeDeur verzekering zijn je bezittingen in de tuin en onderweg in Nederland verzekerd. Tegen beschadiging, verlies én diefstal (ook diefstal van spullen uit je auto). Je hebt dus geen aparte telefoonverzekering meer nodig. Dat is handig.

In het buitenland

Met de aanvullende dekking ‘Bagage’ bij de reisverzekering zijn je spullen op vakantie verzekerd. Bijvoorbeeld als je je zonnebril kwijtraakt op de camping in Frankrijk. Of als je camera wordt gestolen terwijl je naar de Eiffeltoren staat te kijken.

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Direct schade melden op Interpolis.nl

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Nu: 10% korting op je premie

Zorg jij goed voor je huis en je spullen? Met de woonverzekeringen van Interpolis verzeker je schade aan je huis én aan je spullen in en om je huis.

Via de Rabo App kun je 24/7 je verzekeringen afsluiten en aanpassen. Bovendien heb je in de app in één oogopslag het overzicht van al je verzekeringen.

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van je inboedelverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 3 mei tot en met 31 oktober 2021. Wil je meer weten? Bekijk dan de actievoorwaarden voor alle details.

Bekijk de Inboedelverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)