Rabobank

Interpolis zorgverzekeringen 2024

Goede zorg betekent voor iedereen iets anders. Daarom biedt Rabobank twee Interpolis zorgverzekeringen aan, zodat je altijd kunt kiezen voor een verzekering die bij je past.

Kies welke basisverzekering bij je past

De overheid bepaalt wat er vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Dit is voor elke zorgverzekeraar hetzelfde. Interpolis heeft twee zorgverzekeringen. Eén basisverzekering met één aanvullende verzekering waarin het hoognodige zoals fysiotherapie en tandvergoeding zit en daardoor een scherpe premie heeft. En één basisverzekering met een uitgebreide aanvullende en tandpakketkeuze. Welke je ook kiest je bent altijd verzekerd voor de belangrijkste zorg van je apotheek, huisarts en ziekenhuis. Beide zijn natura basisverzekeringen. Je kunt in 2024 naar elk ziekenhuis.

De twee Interpolis basisverzekeringen

Peter

Ik ga eigenlijk alleen naar de tandarts en verder heb ik niet veel zorg nodig. Als Rabobank klant vind ik het fijn om alles op 1 plek te hebben en ZorgCompact past hier uitstekend in.

Elisabeth

Met 2 opgroeiende kinderen is het fijn om uitgebreid verzekerd te zijn. Ik heb hiervoor bij ZorgActief veel keuze als het gaat om aanvullende en tandverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Aanvullende verzekeringen

Kies voor extra zekerheid die niet in de basisverzekering zit. Denk hierbij aan vergoeding voor bijvoorbeeld extra fysiotherapie, alternatieve zorg, orthodontie, brillen en lenzen.

Deze aanvullende verzekering kun je kiezen bij ZorgCompact®

Voor meer zekerheid naast de basiszorg is er de aanvullende verzekering ZorgCompact Plus. Heb je net iets meer zorg nodig dan de basisverzekering vergoedt, dan is ZorgCompact Plus de juiste keuze.

Kies jouw leeftijdscategorie zodat je de juiste premie ziet.

Aanvullende verzekeringen ZorgActief®

Wat niet vergoed wordt vanuit de basisverzekering, kan je terug vinden in 1 van de aanvullende verzekeringen van ZorgActief. Kies jouw leeftijdscategorie zodat je de juiste premie ziet.

18 t/m 29 jaar
30 jaar en ouder

Uit deze 3 tandverzekeringen kun je kiezen bij ZorgActief®

Ben je 18 jaar of ouder? En wil je vergoeding voor de belangrijkste tandzorg? Met de tandartsverzekering verzeker je de kosten van de tandarts, (deels) mondhygiëne en orthodontie. Kies jouw leeftijdscategorie zodat je de juiste premie ziet.

18 t/m 29 jaar
30 jaar en ouder

Daarom kies je voor een zorgverzekering van Interpolis

Stapeltje munten met euroteken

Declaratie binnen 1 werkdag betaald

Meestal declareert de zorgverlener de kosten rechtstreeks bij Interpolis. Indien dit niet het geval is, kan je de declaratie makkelijk via de Zorg app indienen en staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening.

Illustratie mobiel

Inzicht in je zorgverzekering met de Zorg app

In de Interpolis Zorg app vind je een overzicht van je zorgverzekeringen, je premie, je zorgpas, je verbruik op je eigen risico en ingediende declaraties.

Rabobank

Overstappen? Dat regelen wij

Vanaf 12 november tot en met 31 december kun je overstappen naar een Interpolis zorgverzekering. Wij zeggen jouw huidige zorgverzekering automatisch voor je op.

Rabobank

Deel fysiotherapie met je partner

Bij de aanvullende verzekeringen MeerZeker en ZonderZorgen van ZorgActief heb je de mogelijkheid om de fysiobehandelingen samen met je partner te besteden. Hoeveel ieder van het totaal besteedt, is dan aan jullie om te bepalen.

Rabobank

Interpolis zorgverzekeringen via Rabobank

Bij Rabobank willen wij het beste voor onze klanten. Daarom kiest Rabobank voor Interpolis als verzekeraar. De verzekeringen van Interpolis zijn speciaal voor Rabobank klanten ontwikkeld en kun je exclusief via Rabobank afsluiten. Zo heb je bankzaken én verzekeringen onder 1 dak.

Illustratie kalender

Wachtlijstbemiddeling en persoonlijke hulp

Bij je Interpolis zorgverzekering krijg je veel extra diensten zoals preventieve psychische zorg, hulp bij burn-out en stress klachten en verschillende online challenges. Maar ook van wachttijdbemiddeling, hulp bij mantelzorg en ziekenhuis vergelijking kan je gebruik maken.