Eén van de basisverzekeringen die wij aanbieden is de Interpolis ZorgActief® basisverzekering. Bij deze basisverzekering bieden wij meerdere aanvullende (tand) verzekeringen aan. De ZorgActief basispremie is € 116,50 per maand.

100% vergoed bij zorgverleners met een contractFysiotherapie delen met je partner in de aanvullende verzekeringGespreid betalen eigen risico

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken je premie Log in en sluit af

Al een zorgverzekering van Interpolis? Bekijk je zorgverzekering hier online

Basisverzekering met extra’s

De vergoedingen van de basisverzekering zijn door de overheid bepaald en bij iedere zorgverzekering hetzelfde. Interpolis biedt een uitstekende en persoonlijke klantenservice* en zorgbemiddeling bij wachtlijsten en second opinions, ook als je alleen een basisverzekering hebt. Kijk altijd in de voorwaarden of jouw zorg wordt vergoed.

* Persoonlijke klantenservice beoordeeld met een 8,2 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2019

Interpolis ZorgActief® aanvullende verzekeringen

De premies verschillen per leeftijdsgroep. Hierboven staan de premies per maand voor verzekerden van 18 tot en met 29 jaar.

Interpolis ZorgActief®

Interpolis ZorgCompact®

Heb je niet veel aanvullende dekkingen nodig en regel jij zaken graag online? Bekijk dan de Interpolis ZorgCompact® verzekering. Je bent met deze verzekering al aanvullend verzekerd vanaf € 9,25 per maand, inclusief tandarts. Met een basispremie van € 109,25 per maand.

Bekijk Interpolis Zorgcompact®