Ouder stel samen met telefoon

Bankieren zonder internet

De Rabofoon vraag je eerst bij ons aan.

Rabofoon

Als je geen gebruik wilt maken van internetbankieren is er Rabofoon. Hiermee kun je bankieren per telefoon, via een vaste lijn of je mobiele telefoon. Wil je de Rabofoon gebruiken? Vraag deze dan eerst aan.

Zo werkt de Rabofoon

Als je de Rabofoon belt krijg je een computer aan de lijn. Een keuzemenu geeft je vervolgens de mogelijkheden. Zo kun je met iedere (mobiele) telefoon en op ieder moment je bankzaken regelen. Ook als je geen internet hebt.

Wil je Rabofoon gebruiken, vraag deze dan eerst aan. Neem contact op of kom langs bij een Rabobank.

Rabofoon: 0900 - 0909

De Rabofoon is 24 uur per dag bereikbaar via: 0900-0909 (€ 0,20 per gesprek plus de gebruikelijke telefoonkosten).

Vanuit het buitenland: +31 499 499 199.

Met de Rabofoon:

    Check je saldo Boek je geld over tussen je betaal- en spaarrekeningen Beluister je bij- en afschrijvingen Betaal je rekeningen

Wat kost de Rabofoon?

Rabofoon alleen betalen bij gebruik

Alleen betalen bij gebruik

Je betaalt alleen als je de Rabofoon gebruikt. Het nummer 0900-0909 kost € 0,20 per gesprek plus de gebruikelijke telefoonkosten.

Mobiel bellen naar de Rabofoon

Bel je met een mobiele telefoon? Dan kost het € 0,20 per gesprek en daarnaast betaal je het normale tarief voor bellen met je mobiel (dit hangt af van je provider en abonnement).

Illustratie zon en parasol

Rabofoon in het buitenland

Als je vanuit het buitenland de Rabofoon belt, dan bel je met +31 499 499 199. Hiervoor betaal je het normale tarief voor (mobiel) bellen vanuit het land waar je belt.