Ouder stel samen met telefoon

Bankieren zonder internet

De Rabofoon vraag je eerst bij ons aan.

Rabofoon

Als je geen gebruik wilt maken van internetbankieren is er Rabofoon. Hiermee kun je bankieren per telefoon, via een vaste lijn of je mobiele telefoon. Wil je de Rabofoon gebruiken? Vraag deze dan eerst aan.

Zo werkt de Rabofoon

Als je de Rabofoon belt krijg je een computer aan de lijn. Je logt in met je eigen toegangscode en rekeningnummer. Het keuzemenu geeft je vervolgens een aantal mogelijkheden, zoals je saldo horen of geld overboeken. Zo kun je met iedere (mobiele) telefoon en op ieder moment veilig je bankzaken regelen. Ook als je geen internet hebt.

Wil je gebruikmaken van de Rabofoon? Dan vraag je deze eerst aan. Neem contact met ons op of kom langs bij een Rabobankkantoor bij jou in de buurt.

Rabofoon: 0900 - 0909

De Rabofoon is 24 uur per dag bereikbaar via: 0900-0909 (€ 0,20 per gesprek plus de gebruikelijke telefoonkosten). Vanuit het buitenland bel je de Rabofoon via: +31 499 499 199.

Met de Rabofoon:

Controleer je het saldo op je rekeningen Boek je geld over tussen je betaal- en spaarrekeningen Beluister je bij- en afschrijvingen Betaal je rekeningen

Wat kost de Rabofoon?

Rabofoon alleen betalen bij gebruik

Alleen betalen bij gebruik

Je betaalt alleen als je de Rabofoon gebruikt. Het nummer 0900-0909 kost € 0,20 per gesprek plus de gebruikelijke telefoonkosten.

Telefoon met Rabo Betaalverzoek

Mobiel bellen naar de Rabofoon

Bel je met een mobiele telefoon? Dan kost het € 0,20 per gesprek en daarnaast betaal je het normale tarief voor bellen met je mobiel (dit hangt af van je provider en abonnement).

Illustratie zon en parasol

Rabofoon in het buitenland

Als je vanuit het buitenland de Rabofoon belt, dan bel je met +31 499 499 199. Hiervoor betaal je het normale tarief voor (mobiel) bellen vanuit het land waar je belt.

Wijzig je toegangscode tijdelijk via internetbankieren of de Rabo App

Op dit moment kun je je toegangscode niet wijzigen via de Rabofoon. Wil je toch je toegangscode wijzigen? Doe dit dan via internetbankieren of de Rabo App.

Maak je geen gebruik van internetbankieren of de Rabo App, of lukt het niet om je code te wijzigen? Dan kun je een nieuwe toegangscode aanvragen. Neem contact met ons op of kom langs bij een Rabobankkantoor bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer