Aanvraag internationale bankgarantie

Een internationale bankgarantie biedt jou én je buitenlandse handelspartner zekerheid van levering en betaling. Zo kun je veilig en vertrouwd internationaal zakendoen.

Rabo eTrade: online je Trade zaken afhandelen

Met Rabo eTrade regel je eenvoudig en online al je Trade zaken op een vertrouwde manier. Maak je regelmatig gebruik van internationale bankgaranties of wil je bijvoorbeeld direct inzicht in de status van je producten? Dan is dit digitale platform iets voor jou.

Een aanvraag opdracht indienen

1
Keuze formulier

Download het aanvraagformulier onderaan. Let op: gebruik hiervoor het opslaan icoon; en open het bestand vervolgens vanuit de verkenner met Adobe Acrobat Reader (bestand geeft een foutmelding in internetbrowser). Zorg ervoor dat de beveiligde weergave in Adobe is uitgeschakeld.

2
Invullen

Vul dit opdrachtformulier volledig in. Alle velden zijn verplicht om in te vullen. Het weglaten van benodigde informatie kan leiden tot vertraging in de verwerking. Bij vragen over het invullen van dit formulier, neem contact op met de Trade Service Desk: Telefonisch (088 - 727 11 63) tussen 8:30 – 17:00 uur of mail naar trade.servicedesk@rabobank.nl.

3
Printen en ondertekenen

Print het opdrachtformulier uit en laat deze rechtsgeldig ondertekenen door de wettelijk vertegenwoordiger(s).

4
Opdracht verzenden

Stuur een digitale versie van de getekende opdracht inclusief eventuele bijlagen naar ts.verwerking@rabobank.nl.

5
Behandeling

Na ontvangst van een volledig en ondertekende opdracht dan nemen we de opdracht in behandeling. Indien het een standaard garantie betreft en er geen aanvullende vragen zijn, dan is de verwachting dat deze na 3 tot 5 werkdagen wordt verzonden. Bij een maatwerk garantie kan de doorlooptijd afwijken afhankelijk van de details van de aanvraag.

Veelgestelde vragen