Man kijkt op mobiele telefoon en is blij met gebalde vuist

Contant geld storten voor bedrijven

Om contant geld beschikbaar en veilig te houden, heeft Geldmaat in opdracht van Rabobank, ABN AMRO en ING een netwerk van geldautomaten opgezet door heel Nederland.

Vind een Geldmaat

Wil je als ondernemer contant geld opnemen of storten? Kijk dan op de Locatiewijzer waar je terecht kunt en wat de openingstijden van de automaat zijn.

Contant geld storten

Je kunt contant geld afstorten via een stortautomaat, sealbagautomaat en waardetransporteur. In onderstaande tabel zie je de verschillen per kanaal.

Stortautomaat BiljettenSealbagautomaat (Rabo Afstorten)WaardetransporteurStortautomaat Munten
Onverpakt biljetten storten bij een stortautomaat van Geldmaat.Verpakt biljetten storten bij een sealbagautomaat van Geldmaat.Een erkende waardentransporteur haalt biljetten en muntgeld op en/of bezorgt wisselgeld.Onverpakt munten storten bij een stortautomaat van Geldmaat.
Duur bijschrijvingDirectBinnen 1 dagVerschilt per transporteurDirect
Wat heb je nodigBankpasRabo Afstorten via Rabo Smart PayOvereenkomst waardetransporteurBankpas
LocatieIn winkels van Primera, Bruna en The Readshop. In buitenmuren van drukbezochte plekken en in GeldmaatwinkelsIn buitenmuren, makkelijk bereikbaarBij jouw vestigingIn een groot deel van de bouwmarkten van Gamma & Karwei en in Geldmaat- winkels
KostenBekijk de tarievenfolderBekijk de tarievenfolderVerschilt per waardentransporteurBekijk de tarievenfolder
Meer infoLees meer over biljetten stortenLees meer over sealbagstortingen (Rabo afstorten )Lees meer over waardetransporteursLees meer over munten storten
phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer