Man kijkt op mobiele telefoon en is blij met gebalde vuist

Contant geld storten voor bedrijven

Om contant geld beschikbaar en veilig te houden, heeft Geldmaat in opdracht van Rabobank, ABN AMRO en ING een netwerk van geldautomaten opgezet door heel Nederland.

Vind een Geldmaat

Wil je als ondernemer contant geld opnemen of storten? Kijk dan op de Locatiewijzer waar je terecht kunt en wat de openingstijden van de automaat zijn.

Contant geld storten

Je kunt contant geld afstorten via een stortautomaat, sealbagautomaat en waardetransporteur. In onderstaande tabel zie je de verschillen per kanaal.

Stortautomaat Biljetten Sealbagautomaat (Rabo Afstorten) Waardetransporteur Stortautomaat Munten
Onverpakt biljetten storten bij een stortautomaat van Geldmaat. Verpakt biljetten storten bij een sealbagautomaat van Geldmaat. Een erkende waardentransporteur haalt biljetten en muntgeld op en/of bezorgt wisselgeld. Onverpakt munten storten bij een stortautomaat van Geldmaat.
Duur bijschrijving Direct Binnen 1 dag Verschilt per transporteur Direct
Wat heb je nodig Bankpas Rabo Afstorten via OmniKassa Overeenkomst waardetransporteur Bankpas
Locatie In winkels van Primera, Bruna en The Readshop. In buitenmuren van drukbezochte plekken en in Geldmaatwinkels In winkels van Primera, Bruna en The Readshop. In buitenmuren van drukbezochte plekken en in Geldmaatwinkels Bij jouw vestiging In een groot deel van de bouwmarkten van Gamma & Karwei en in Geldmaat- winkels
Kosten Bekijk de tarievenfolder Bekijk de tarievenfolder Verschilt per waardentransporteur Bekijk de tarievenfolder
Meer info Lees meer over biljetten storten Lees meer over sealbagstortingen (Rabo afstorten ) Lees meer over waardetransporteurs Lees meer over munten storten