Rabo iDEAL Professional

Je wilt veel vrijheid en de mogelijkheid om iDEAL te integreren in jouw webshop of eigen online kassa. Daarnaast ontvang je veel overboekingen in je webshop. Dan is Rabo iDEAL Professional ideaal.

Meest gebruikte online betaalmethode van NederlandiDEAL voor jouw bestaande online kassaDe overboeking snel op je rekening

iDEAL wordt vernieuwd per 1 juni 2023

Vanaf 1 juni 2023 bieden we het vernieuwde iDEAL aan voor nieuwe én bestaande klanten. Dus contracten die afgesloten worden vanaf 1 juni maken standaard gebruik van Rabo iDEAL Professional.

Let op! Sluit je een Rabo iDEAL Professional contract af voor 1 juni 2023? Houd er rekening mee dat je dan na 1 juni 2023 moet migreren naar de nieuwe versie van iDEAL. Heb je al een iDEAL-koppeling en wil je overstappen naar het vernieuwde iDEAL? Kijk dan op onze supportpagina.

Wat is Rabo iDEAL Professional?

Ervaar de vrijheid door iDEAL te integreren in je webshop of eigen online kassa. Ideaal als je veel overboekingen hebt via je webshop. Via een iDEAL-profiel wordt de klant herkend en daardoor kan er direct veilig overgeboekt worden zonder tussenkomst van een iDEAL-betaalpagina. Je klanten kunnen hierdoor nog sneller en gemakkelijker de overboeking doen. En uiteraard kun je Rabo iDEAL Professional naadloos samenvoegen in jouw webshop of eigen online kassa. Je kunt daarnaast ook kiezen voor 2 extra betaalopties: ‘Snel betalen’ en ‘Snel bestellen’:

De voordelen van Rabo iDEAL Professional

Snel betalen: sneller overboeken en meer gebruiksgemak
De klant kan via een iDEAL-profiel een voorkeursrekening opgeven. Bij het overboeken wordt de klant herkend en direct doorgestuurd naar de eigen betaalomgeving.
Snel bestellen: bestellen én betalen in 1 stap
De ‘Snel bestellen’-knop staat direct op de productpagina of bij het winkelmandje. Daarnaast worden bezorggegevens automatisch opgeslagen tijdens het bestellen.
De klant blijft in je webshopomgeving

Kortom: met Rabo iDEAL Professional richt je je bestel- en betaalproces efficiënter in voor je klanten.

Gebruik je al Rabo Smart Pay en het dashboard voor het regelen van alle overboekingen van klanten? Dan is Rabo iDEAL Professional een handige aanvulling. Nog niet bekend met Rabo Smart Pay en nieuwsgierig geworden? Het gebruik ervan is gratis.

Rabo iDEAL Professional Support

Heb je nog vragen over het vernieuwde iDEAL? Of wil je meer lezen over de migratie? Check dan de supportpagina voor de meest gestelde vragen. Daarnaast vind je daar uitgebreide handleidingen over de migratie naar het vernieuwde iDEAL, het gebruik en de installatie van Rabo iDEAL Professional.

Wil je jouw klanten meerdere betaalmethodes aanbieden?

Dan is Rabo OnlineKassa (onderdeel van Rabo Smart Pay) een uitkomst. Rabo OnlineKassa ondersteunt de meest populaire Nederlandse en buitenlandse betaalmethodes zoals iDEAL, creditcards, Riverty, Bancontact en PayPal.

Rabo iDEAL Professional

Lees alles over de kenmerken, kosten en voorwaarden van Rabo iDEAL Professional.

Klaar om Rabo iDEAL Professional te integreren in jouw webwinkel of eigen online kassa?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer