Klanten veilig laten betalen in de anderhalvemetereconomie

Voor jou als ondernemer gaan de zaken altijd door. Ook nu, in de anderhalvemetereconomie. Bedrijven bedenken bijzondere manieren om tóch omzet te behalen. Zoals het openen van een take away, starten van een webwinkel, of bezorgen van producten. Om klanten veilig te laten betalen, kun je gebruik maken van Rabo SmartPin, Rabo OnlineKassa en Rabo Betaalverzoek.

OnlineKassa

Zorg dat je online bent

Door het coronavirus stijgt het aantal internetverkopen flink. Als ondernemer kun je hierop inspelen met een webwinkel. Daar komt nog best wat bij kijken. Zo is het essentieel om jouw klanten eenvoudig online te laten afrekenen. Dat kan met Rabo OnlineKassa. Daarmee kies je als ondernemer voor de betaalmogelijkheden die passen bij jouw webwinkel en klanten. Met Rabo OnlineKassa staat het geld binnen één dag op je rekening en kun je alle transacties goed in de gaten houden. Ons supportteam helpt je met de implementatie van Rabo OnlineKassa in jouw webwinkel.

Ontdek Rabo OnlineKassa

Actie-aanbod: professionele webshop of website

Ben je Rabobank-klant en wil je een professionele webshop of een website voor je bedrijf? Maak dan gebruik van het actie-aanbod van Rabobank en partners WebIQ en Pagewize.

Bekijk het actie-aanbod
Rabo Betaalverzoek

Bezorgen?

Door corona blijven consumenten weg uit winkelstraten. Maar als de klanten niet naar jou komen, ga jij toch gewoon naar hen? Kies er als ondernemer voor om je producten bij klanten te laten bezorgen. Natuurlijk wil je het liefste vóór de bezorging weten of er al betaald is. In dat geval is Rabo Betaalverzoek een uitkomst. Hiermee stuur je vanuit de Rabo App vooraf eenvoudig een betaallink via sms of WhatsApp naar de klant. Die kan direct afrekenen. Zo krijg je sneller betaald en hoef je niet meer achter je geld aan. Toch laten afrekenen aan de deur? Kies dan voor Rabo SmartPin. Daarmee maak je in een handomdraai van een smartphone een mobiele pinapparaat.

Ontdek Rabo Betaalverzoek Zakelijk
SmartPin

Blijf je open? Voorkom wachtrijen

Lange wachtrijen is iets dat je in deze tijd wil voorkomen. Wees daarom ook in je winkel voorbereid op extra drukte. Heb je al een pinautomaat, maar wil je onnodige wachtrijen in jouw winkel voorkomen? Denk dan na over het huren of kopen van extra pinautomaten. Of kies voor Rabo SmartPin, daarmee maak je van jouw smartphone in een handomdraai een mobiele pinautomaat. Voor elke ondernemer bieden wij een passend product. We leggen je graag de verschillen tussen onze pinoplossingen uit.

Bekijk welke pinoplossing het beste bij jouw bedrijf pastBekijk Rabo SmartPin
Download gratis het e-book "sterker uit de coronacrisis"

Praktische gids voor financiële grip op je bedrijf

De coronacrisis laat diepe sporen na in het Nederlandse ondernemerslandschap. Heel wat ondernemers vechten voor het voortbestaan van hun business. Juist nu is financiële grip op je bedrijf belangrijk! Wil je hier meer over weten? Download het gratis e-book ‘Sterker uit de coronacrisis’.