Een aankoop retour of een handje wisselgeld? In je bedrijf is contant geld erg belangrijk. Dan kunnen de kassa’s maar beter goed gevuld zijn. Bestel je contant geld in Rabo Internetbankieren (Professional).

Biljetten en muntgeld bestellen

Contant geld bestellen voor je bedrijf kan tot € 50.000 per keer. Groot geld, liever klein of een combinatie: je kiest in Rabo Internetbankieren (Professional) zelf de biljetten waarin we het bedrag voor je klaarleggen. Heb je veel muntgeld nodig? Je bestelt het online in verpakkingen van tien rollen per muntsoort.

Let op: Vanaf 1 september 2020 kun je geen geld meer bestellen en ophalen bij  de bank. Lees meer.

Muntgeld uit de automaat halen

Direct muntgeld nodig? Haal het uit de muntautomaat. Je vindt muntautomaten in een groot aantal vestigingen van de Rabobank.

Bestel contant geld

Vind een Rabobankvestiging bij je in de buurt

Contant geld ophalen

Je kiest zelf bij welke vestiging van de Rabobank je het bestelde geld ophaalt. Neem daarvoor je legitimatiebewijs mee. Meestal ligt je bestelling binnen twee tot zeven werkdagen voor je klaar. Wij spreken een leverdatum met je af.

Heb je zelf geen tijd? Per bestelling kun je iemand machtigen om het geld voor je op te halen. Of je laat je geld brengen door een waardevervoerder. Hiervoor sluit je zelf een contract af met een waardevervoerder.

Lees meer over het afsluiten van een afstortovereenkomst

Kosten contant geld bestellen

Hieronder vind je de kosten voor het bestellen van biljetten en muntgeld.

Biljetten

Biljetten bestellen via Rabobank InternetbankierenPer bestelling € 4,50
Biljetten bestellen aan de balie van je RabobankPer bestelling € 8,50

Muntgeld

Munten online bestellenPer rol € 0,35
Munten bestellen aan de balie van je RabobankPer opname € 7,50 + € 0,35 per rol
Munten ophalen uit de muntrolautomaatPer rol € 0,35

Bestelling annuleren

Heb je het contant geld toch niet nodig? Dan kun je de bestelling annuleren. Dit is mogelijk tot aan het moment van het verzenden van de bestelling naar de leverancier. Vaak wordt de bestelling al na korte tijd doorgegeven aan de leverancier. Annuleren is dan meestal niet meer mogelijk. Wil je annuleren, neem hiervoor dan contact met ons op.

Neem contact op