Global Farmers

Kennisdeling en netwerk voor Rabobank-agrariërs wereldwijd

Wat wilt u te weten komen van vakgenoten uit de Verenigde Staten, Chili, Nieuw-Zeeland of gewoon uit Nederland? Via GlobalFarmers.com legt u eenvoudig contact met Rabobank-agrariërs en experts over de hele wereld. Als klant van de Rabobank kunt u gratis lid worden van deze exclusieve community. Duizenden anderen binnen Nederland en de rest van de wereld gingen u al voor.

Wat is Global Farmers?

Global Farmers is een wereldwijd digitaal platform voor agrarische klanten van de Rabobank. Het platform biedt u toegang tot kennis en netwerken en kan daardoor helpen bij het leiden van een succesvolle agrarische onderneming. 

Waarom lid worden?

  • Kom in contact en discussieer meer met andere agrarische ondernemers en expert uit Nederland of de rest van de wereld.
  • Toegang tot onze uitgebreide Rabo-kennisbank, met informatie, onderzoeken en direct contact met Rabobank-collega's, zoals Ruud Huirne.
  • Dagelijks actueel agrarisch nieuws (Nederlands en Engels) en nieuwe inzichten vanuit diverse sectoren.
  • Organiseer boerderijbezoeken om ideeën uit te wisselen met collega-ondernemers. Ga bij elkaar langs, uit eigen interesse of bijvoorbeeld een stageplek voor uw kinderen.

Neem een kijkje op GlobalFarmers.com en word lid

GlobalFarmers.com is ook toegankelijk via de Global Farmers app, deze is te downloaden via Apple App Store of Google Play Store.

Melkveehouder Kees Hemminga: "Een goede, concrete bron vol informatie"

Na een inspiratiereis naar Australië en Nieuw-Zeeland wilde melkveehouder Kees Hemminga uit Terband in contact blijven en kennis delen met de andere boeren die hij leerde kennen. Daarom maakte hij een profiel aan op Global Farmers. Sindsdien bezoekt Hemminga de website van Global Farmers regelmatig om relevante informatie te vinden. "Het is een goede, concrete bron vol informatie over landbouwontwikkelingen die ik elders niet snel zou kunnen vinden. En ik krijg bruikbare antwoorden op vragen die ik in een forum stel."

"We zijn afhankelijk van de rest van de wereld"

Hemminga ziet dan zonder twijfel het nut in van kennisdeling en netwerken met agrariërs uit de hele wereld. "In Nederland zijn we afhankelijk van wat er in de wereld gebeurt. Daarom is het goed om in contact te zijn met anderen en te weten wat er speelt voor je eigen bedrijfsvoering."

Ook Kees van Merwe, biologische boer in Mozambique, is te spreken over Global Farmers: ''Ik deel mijn kennis op het platform en tref wereldwijd collega-boeren met dezelfde overtuiging."

Contact

Rabobank