Ondernemingsplan schoonheidssalon: download gratis

Of je nu een schoonheidssalon, schoonmaakbedrijf of makelaarskantoor begint. In de zakelijke dienstverlening kun je alle kanten op. Een voorbeeld van een ondernemingsplan kan dan fijn zijn. Download daarom ons gratis voorbeeld ondernemingsplan schoonheidssalon. Dit voorbeeld kan ook gebruikt worden voor overige sectoren in de zakelijke dienstverlening. Je leest hierin niet alleen hoe iemand haar ondernemersdroom beschrijft, maar je vindt in het document ook waardevolle tips om je eigen plan te verbeteren. Zo kun je direct aan de slag met je eigen plan!

Wist je dat...

Nederland wel bijna 17 duizend schoonheidssalons telt? Daarom is een onderscheidend ondernemingsplan een must om sterk te starten.

Ondernemingsplan voorbeeld dienstverlening schoonheidssalon

Meer over het ondernemersplan schoonheidssalon

Wat voor type ondernemer je ook bent, een beetje houvast voor het schrijven van een ondernemingsplan is vaak welkom. En daar helpen we je graag bij. Dit voorbeeld ondernemersplan schoonheidssalon beschrijft het bedrijf van Claudia de Vries. Zij wil fulltime met haar eigen schoonheids- en massagesalon aan de slag. Omdat zij naast schoonheidsbehandelingen en massages ook massagecursussen wil gaan geven, wil ze haar praktijk verbouwen. Daarvoor heeft ze externe financiering nodig. Ieder bedrijf is uniek en dat geldt natuurlijk ook voor je business plan. Gebruik dit voorbeeld ondernemingsplan als leidraad en neem de informatie niet één op één over. Goed om te weten: in het voorbeeld zijn alle cijfers en persoonlijke informatie fictief. Veel succes met het schrijven van je plan!

phone

Hulp nodig?