Kennismakers

Kennismakers over een stabielere cashflow

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Zeker nu. Daarom laten we twee verschillende ondernemers kennismaken met elkaar. Wat doen ze anders en waarin lijken ze op elkaar? De kennis van de één, helpt de ander verder. En jou misschien ook wel.

Lotte en Arnold over een stabielere cashflow

Kennismakers

Grip op je cashflow

Cashflow is het geld dat in en uit je onderneming stroomt. En altijd genoeg geld in kas hebben, kan een uitdaging zijn voor veel ondernemers. Zeker nu.

Soms duurt het even voordat je een stabiele cashflow hebt, net als bij Lotte. Door haar groeiende naamsbekendheid – en corona – heeft ze het nu druk. Bij Arnold ligt dat net wat anders, hij is voor een groot gedeelte afhankelijk van de markt en moet rekening houden met seizoensinvloeden. Zo kunnen rustige wintermaanden bijvoorbeeld leiden tot omzetschommelingen.

Kennismakers

Lotte

Lotte is eigenaar van matchmakingbureau DTNG in Laren met 9 werknemers. Ze helpt mensen die gestudeerd hebben, een leuk leven leiden, maar geen tijd hebben om te daten. Door corona heeft ze het nu drukker dan ooit en denkt er zelfs aan haar prijs te verhogen.


'Het is leerzaam om inzicht te krijgen in wat voor uitdagingen een andere ondernemer heeft'.

Kennismakers

Arnold

Arnold is met 5 andere familieleden eigenaar van Firma J. Res & Zn: een melkveehouderij, bloembollenkwekerij en minicamping in Castricum. Door corona vielen zijn inkomsten terug, gelukkig weet hij met meerdere inkomstenbronnen de cashflow op peil te houden.

'Het is een hele belevenis om met een ander beroep in gesprek te gaan'.

bekijk kennismakers

Kennismakers

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Daarom laten we twee verschillende ondernemers kennismaken met elkaar. Wat doen ze anders en waarin lijken ze op elkaar? De kennis van de één, helpt de ander verder. En jou misschien ook wel. Wat kan jij leren van andere ondernemers?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer