Duurzaam financieren bij Rabobank

Rabobank wil bijdragen aan duurzame veranderingen. Samen met klanten en leden, onze producten, netwerken en kennis werken we zo aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

aantrekkelijke rentekorting
handige online adviestools om zelf mee aan de slag te gaan
impact maken op het milieu en de samenleving

De Rabo Groenbank

Als coöperatie Rabobank hebben we een eigen Rabo Groenbank die leningen verstrekt. Met zo’n groenlening financieren we duurzame projecten zoals duurzame energieopwekking, biologische landbouw en duurzaam bouwen.

Verder bieden we kennis, netwerken en financiële oplossingen om thema’s als circulair ondernemen, digitalisering en innovatie aan te jagen. Met al onze klanten gaan we graag in gesprek op zoek naar duurzame en toekomstbestendige oplossingen.

Rabobank biedt ondernemers verschillende programma’s en financieringsmogelijkheden die specifiek gericht zijn op duurzaamheid. We adviseren onze grootzakelijke klanten onder andere over de thema’s:

Menukaart voor Coöperatief bankieren

Benieuwd naar onze producten en programma’s op het gebied van duurzaam ondernemen, de energietransitie en Banking4Food? Op onze menukaart zetten we die op een rij.

Lenen met rentekorting

Voor duurzame ondernemers biedt Rabobank meerdere leningen onder gunstige voorwaarden. Wij geven een rentekorting aan bedrijven en organisaties die ondernemen met een duurzame of maatschappelijke impact.

Online adviestools

Als Rabobank houden we ervan onze klanten zo efficiënt en passend mogelijk te bedienen. Daarom ontwikkelden we een aantal online adviestools. Daarmee kan je gelijk zelf aan de slag om te onderzoeken hoe jouw bedrijf kan verduurzamen.

Rabo Electric

Rabo Electric helpt je met financieel en praktisch inzicht in de elektrificatie van je voertuigen. Ontdek de mogelijkheden voor elektrische auto’s en elektrische bestelbussen. Wat is de investering die je moet maken als je op elektrisch vervoer stapt, hoe financier je het en van welke fiscale voordelen profiteer je? Onderzoek het eenvoudig via Rabo Electric.

Duurzaam Vastgoed

Het verduurzamen van een gebouw is soms makkelijk te realiseren. Met onze online gebouwscan ontdek je in korte tijd welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen voor je gebouw. Ben je benieuwd wat je kan doen? Check het via Duurzaam Vastgoed.

Bedrijfsafval circulair verwaarden

Rabobank werkt samen met Seenons. Seenons helpt je met de meest duurzame oplossing voor je bedrijfsafval. Gescheiden ingezameld restafval halen ze met duurzaam transport op. Het afval krijgt vervolgens een tweede leven doordat Seenons het tot lokale, nieuwe producten verwerkt.

Zon-op-Dak

Wil je weten of zonnepanelen iets is voor je bedrijf? Plan een vrijblijvend gesprek in met een zonnepanelenspecialist van onze adviespartner Stichting Energieke Regio.

Waarom kiezen voor Rabobank

Kiezen voor Rabobank betekent kiezen voor specialistische kennis, veel ervaring en een ruim aanbod aan financieringsmogelijkheden. Onze deskundigen hebben kennis van de markt en helpen je graag verder met het verduurzamen van je bedrijf.

Ben je benieuwd hoe we je verder kunnen helpen te verduurzamen? Neem contact op met je vaste accountmanager of een adviseur.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Ben je al klant bij Rabobank?

Neem dan contact op met je vaste accountmanager.

Of kies hier het gewenste nummer