Pincode zakelijke betaalpas vergeten of kwijt

Als je de pincode van je zakelijke betaalpas bent vergeten, is dat natuurlijk erg vervelend. Maar geen zorgen. Er zijn verschillende manieren om je pincode op te vragen.

Pincode opvragen bij een vestiging van de Rabobank

Kom je er online niet uit, of heb je liever persoonlijk contact? Loop dan even binnen bij een van onze vestigingen. Het maakt niet uit welke vestiging. Neem wel je legitimatiebewijs mee. Dan zorgen wij ervoor dat de pincode per post naar je wordt opgestuurd.

Vind een Rabobank bij je in de buurt

Pincode zelf wijzigen

Het lijkt misschien handig om je pincode aan te kunnen passen. Niks zo vervelend als een pincode die je maar niet kunt onthouden. Maar handig is niet altijd veilig. Daarom kun je je pincode niet zelf wijzigen.

Veelgestelde vragen

Ik ben in het buitenland en kan de envelop met mijn code niet openen. Kan ik de code hier ontvangen?

Nee, helaas. Omdat we zeker willen weten dat je gegevens niet in verkeerde handen vallen, sturen we je pincode altijd per post naar je op.

Ik heb mijn pincode nu nodig. Kan ik deze online ontvangen?

Nee, helaas. Omdat we zeker willen weten dat je gegevens niet in verkeerde handen vallen, sturen we de pincode altijd per post naar je op.

Kan ik mijn pincode meekrijgen bij een vestiging van de Rabobank?

Nee, dat is niet mogelijk. Je pincode is voor iedereen geheim. Ook voor ons. Daarom kunnen we hem niet direct aan je meegeven, maar sturen we hem per post naar je op.

Neem contact met ons op