Profiteer van Startersvoordeel

De Interpolis ZekerVanJeZaak® Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en Zakelijke Rechtsbijstand­verzekering eerste halfjaar gratis?

Log in en bekijk of je startersvoordeel krijgt
We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering(en). Over deze verzekeringen van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Verzekeringen voor startende ondernemers

Een eigen bedrijf starten is spannend en er komt veel op je af. Je moet allerlei dingen regelen. Op deze pagina vind je allerlei informatie over verzekeringen voor starters.

Wil je een zakelijke verzekering telefonisch regelen? Bel ons gerust.

Gefeliciteerd met je eigen bedrijf, starter! Als kersverse ondernemer heb je genoeg te doen. Regel daarom je zakelijke verzekeringen zelf online of via onze klantenservice. En goed nieuws: voldoe je aan de startersvoorwaarden? Dan krijg je de eerste 6 maanden de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met bijbehorende dekkingen én de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® gratis.

Je kunt alleen je verzekeringen via Rabobank regelen als je een zakelijke klant bent van Rabobank. Ben je nog geen klant? Bel dan naar onze Rabo Klantenservice op 088-7226666.

Startersvoordeel

Ben je in de afgelopen 12 maanden gestart met je bedrijf? Als je voldoet aan de voorwaarden krijg je het eerste halfjaar de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) en de Zakelijke Rechtsbijstandsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® gratis.

Binnen de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) van Interpolis ZekerVanJeZaak® vallen de volgende dekkingen: de Construction All Risk-verzekering, de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Benieuwd of jij voldoet aan de voorwaarden en gebruik kunt maken van het startersvoordeel? Bereken dan je premie.

Na het eerste halfjaar lopen je verzekeringen automatisch door en betaal je een maandelijkse premie. Je kunt de verzekeringen ook weer opzeggen, want alle verzekeringen van Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn dagelijks opzegbaar.

Wist je dat...

63% van onze zzp klanten start met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?’ (2023)

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Denk je weleens na over wat je moet doen als jijzelf, je medewerkers of jouw product schade veroorzaakt bij een klant? Ben jij voor zulke (financiële) schade gedekt? Ondernemen brengt risico’s met zich mee. In deze video vertellen we je alles over de risico’s rondom aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid als eenmanszaak

Heb jij gekozen voor de rechtsvorm ‘eenmanszaak’. Houd er dan rekening mee dat je 100% aansprakelijk bent met je privévermogen. Dit houdt in dat als je bedrijf failliet gaat, jij ook failliet gaat. Als je in gemeenschap van goederen bent getrouwd, is je partner ook financieel aansprakelijk voor de schulden. Daarom is het belangrijk dat je een financieel vangnet hebt in de vorm van bijvoorbeeld een verzekering of voldoende spaargeld.

Speciaal voor jouw beroep of branche

Als ondernemer in een bepaalde branche of met een bepaald beroep krijg je te maken met specifieke aansprakelijkheidsrisico’s. Hiervoor kun je een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak afsluiten, waarbij je de volgende drie dekkingen kunt toevoegen:

Het is helaas niet mogelijk een van deze dekkingen los af te sluiten, je moet hiervoor eerst de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten. Voldoe je aan de startersvoorwaarden? Dan krijg je deze verzekering met bijbehorende dekkingen de eerste 6 maanden gratis. Bereken je premie om te zien of je aan de voorwaarden voldoet.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Stel je voor dat je als ondernemer een juridisch geschil krijgt, bijvoorbeeld omdat een leverancier niet aan de afgesproken specificaties voldoet of omdat je een conflict hebt met de verhuurder van je bedrijfspand. In dat geval kun je terugvallen op je Zakelijke Rechtsbijstandsverzekering.

Met de Zakelijke rechtsbijstandverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® krijg je rechtshulp en juridisch advies bij zakelijke conflicten. Deze verzekering helpt je bij onverwachte zakelijke geschillen en dekt je financiële risico’s. Bereken je premie.

Voorbeelden van juridische conflicten:

    Arbeidsconflicten met medewerkers over ontslag, arbeidsovereenkomsten, ziekte, re-integratie, materiële schade of letselschade. Leveranciers die producten leveren die niet aan de afgesproken specificaties voldoen. Geschillen over de huur, verbouwing of aankoop van je bedrijfspand. Problemen met de gemeente of overheid over vergunningen.

Rechtsbijstandverzekering zzp

De Zakelijke rechtsbijstandsverzekering is óók relevant voor zzp’ers. Als zzp’er heb je namelijk, net zoals bij ieder bedrijf, te maken met verschillende klanten en opdrachtgevers. Wanneer er iets misgaat, heb je helaas niets aan je particuliere rechtsbijstandverzekering.

Met de Zakelijke Rechtsbijstandsverzekering ben je verzekerd van juridische hulp bij geschillen die ontstaan door of tijdens je werk als zzp'er. Zo sta je er nooit alleen voor en kun je je focussen op wat écht belangrijk is: jouw onderneming.

Kosten verzekeringen voor startende ondernemers

We begrijpen dat je wilt weten hoeveel een zakelijke verzekering gaat kosten. Dit hangt af van een aantal factoren. Denk aan je verwachte omzet, maar ook je bedrijfsgrootte. Voor veel van onze verzekeringen geldt dat je zelf online je premie kunt berekenen.

Starten als zzp’er of als freelancer

Ben je gestart als zzp’er of freelancer? Ook dan is het fijn om de juiste zakelijke verzekeringen te hebben afgesloten.

Daarom via Rabobank verzekeren

Illustratie document met vinkje

Je financiën en verzekeringen bij elkaar

Al je bankzaken én je verzekeringen in één overzicht in de Rabo App of via Rabo Business Banking.

Illustratie laptop, smartphone, vinkje

Online of telefonisch geregeld

Een nieuwe verzekering afsluiten of wijzigingen doorgeven? Dit doe je eenvoudig via de Rabo App. Wil je meer informatie over een verzekering? Bel met ons via 088-7226666.

Illustratie document met vergrootglas

Uitgebreide dekkingen

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® kies je voor verzekeringen met uitgebreide dekkingen die goed op elkaar aansluiten.

Zo werkt het afsluiten van een verzekering

Bekijk de video en ontdek hoe je een zakelijke verzekering in 4 stappen makkelijk online kunt afsluiten.

Je zakelijke verzekeringen makkelijk online afsluiten, inzien èn wijzigen

Veelgestelde vragen