Verzekeringen voor je personeel

Voor je personeel

Het is van belang dat je personeel goed in zijn vel zit. Jij kan als ondernemer bijdragen aan gezond personeel, dat samen met jou werkt aan een gezond bedrijf. Wij kijken graag samen met jou wat past bij je onderneming én staan stil bij mogelijke risico’s en pensioenregelingen.

Vraag een gesprek aan
Neem contact op
Verzuim bij je personeel

Risico’s en regelingen voor je personeel

Verzuim

Als ondernemer kun je te maken krijgen met uitval van een medewerker, bijvoorbeeld door een burn-out of ziekte. Als werkgever ben je in deze situaties verplicht om twee jaar lang minimaal 70% van het loon door te betalen. Door het afdekken van de risico’s worden deze kosten én re-integratie van zieke medewerkers vergoed. Regel de inkomenszekerheid en voorkom financiële risico’s op het gebied van personeel.

Ongevallen bij je personeel

Ongevallen

Ook op de werkvloer kan het foutgaan. Uit cijfers van het CBS blijkt dat 3,4% van de werknemers in 2017 te maken kreeg met een arbeidsongeval. Het kan gebeuren dat een medewerker blijvend letsel oploopt. Dit kan veel invloed kan hebben op je financiële situatie en daarom is het afdekken van relevante risico’s van belang.

Pensioen voor je personeel

Pensioenregeling

Wil je je werknemers een pensioen aanbieden? Of ben je benieuwd of je huidige regeling nog wel voldoende aansluit bij je organisatie? Bij de Rabobank ben je aan het juiste adres voor passend pensioenadvies. Met een adviseur bespreek je wat je wensen zijn, wat de kosten zijn en welke pensioenregeling daarbij aansluit.

Lees meer over Rabo PensioenAdvies

Je risicospecialist denkt graag met je mee

Ben je benieuwd welke oplossingen passen bij jouw bedrijf, bijvoorbeeld een collectieve ongevallenverzekering of een verzuimverzekering? Of wil je weten welke pensioenregeling geschikt is voor je personeel? Een persoonlijke adviseur helpt je bij het vinden van de geschikte oplossingen voor je personeel.

Vraag een gesprek aan
Neem contact op