Rechtsbijstand- en kredietverzekering voor ondernemers

Rechtsbijstand en krediet

Als ondernemer kun je onverwachts te maken krijgen met een zakelijk geschil. Een rechtsbijstandverzekering helpt je hierbij en dekt je financiële risico af. Ook een debiteur die niet betaalt kan veel impact hebben op je bedrijf. Daarom verzeker je met een kredietverzekering je debiteurenrisico.

Rechtsbijstandverzekering

Stel je voor: je krijgt te maken met een juridisch geschil, bijvoorbeeld omdat een leverancier producten levert die niet voldoen aan de afgesproken specificaties. Of je krijgt een conflict met de verhuurder van je bedrijfspand of met een medewerker over ontslag of re-integratie. Dankzij de zakelijke rechtsbijstandverzekering krijg je hulp bij juridische geschillen.

Lees meer en bereken je premie Adviesgesprek aanvragen

Kredietverzekering

Als je op krediet levert aan je zakelijke afnemers, kun je het debiteurenrisico afdekken. Met een kredietverzekering kun je bijvoorbeeld je debiteuren laten screenen, maar je kunt ook je factuur afdekken met de factuurverzekering óf de incasso laten regelen als je debiteur niet betaalt. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Lees meer Adviesgesprek aanvragen
Animatie futuristisch bureau - zakelijke verzekeringen

Daarom verzekeren via de Rabobank

Je financiën en verzekeringen overzichtelijk bij elkaarWe helpen je financieel gezond groeienAl je bedrijfsrisico’s afgedekt dankzij ons grote verzekeringsaanbod