Verzeker jezelf met de WEGAM-verzekering voor schade die je medewerkers tijdens werktijd oplopen bij een verkeersongeval.

Geen zorgen over werkgeversaansprakelijkheid bij verkeersongevallen van je personeel Ook stagiaires en uitzendkrachten zijn verzekerd Je betaalt geen extra premie, want de WEGAM-verzekering is onderdeel van de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De WEGAM-verzekering is een standaarddekking binnen de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®

Bereken je premie

Wat is een WEGAM-verzekering?

De WEGAM-verzekering is onderdeel van de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®. Hiermee ben je gedekt voor schade die personeel tijdens werktijd oploopt bij een verkeersongeval. Betaal je geen reiskostenvergoeding, of niet volledig? Dan vergoedt de WEGAM de kosten van letselschade en schade aan eigen voertuigen van je medewerkers. Onder medewerkers worden ook uitzend- of inleenkrachten en stagiaires gerekend.

Als je een passende reiskostenvergoeding betaalt voor zakelijke ritten, zijn medewerkers zelf verantwoordelijk voor hun voertuigverzekering. Toch is de WEGAM-verzekering ook in dat geval handig. Je krijgt namelijk hulp bij het beoordelen en vaststellen van de aansprakelijkheid. Zelfs als dit leidt tot een juridische procedure. Met een eigen WEGAM-verzekering voorkom je rompslomp en onverwachts hoge kosten als je aansprakelijk wordt gesteld.


Voorbeelden van verzekerde schade:

Een medewerker krijgt de opdracht van zijn baas om onder werktijd met zijn eigen auto een boodschap te doen. Hij maakt een botsing en heeft een deuk in zijn auto.Een medewerker bezoekt een klant. Voor de autorit krijgt de medewerker geen kilometervergoeding. De medewerker wordt aangereden en loopt verwondingen op.