Interpolis Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp

Geschikt voor zzp’ers met een adviserende rolVerzekert financiële schade bij fouten door adviserend werkIn de afgelopen 12 maanden gestart? Dan is het eerste halfjaar gratis!

Benieuwd wat deze verzekering maandelijks kost?

Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies. Wel helpen we je graag bij het afsluiten van je verzekering.

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) als ZZP’er?

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering is afgestemd op je beroep en vooral relevant voor zzp’ers die een adviserende rol hebben. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert de financiële schade die door jouw handelen is ontstaan door beroepsfouten bij adviserend werk. Zo kun je bijvoorbeeld een fout advies geven dat achteraf zorgt voor financiële schade bij de klant. Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen deze financiële schade. Het gaat hierbij om vermogensschade, zonder zaak- of letselschade. Sommige opdrachtgevers stellen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering zelfs verplicht.

Bereken je premie

Kosten beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp

De prijs van je premie hangt af van verschillende factoren: je jaaromzet bijvoorbeeld, je beroep, maar ook je branche heeft invloed op de premie die je betaalt. Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Bereken dan je premie.

Bereken je premie

Meest gekozen verzekeringen door zzp’ers

Bekijk welke andere verzekeringen zzp’ers afsluiten.

Meest gekozen verzekeringen