Zakelijke Lening zonder jaarcijfers

Wil je voorraad inkopen tegen gunstige prijzen of om een piek voor te bereiden? Dan is de Zakelijke Lening de financiering voor jou.

    financieren zonder jaarcijfersfinanciering van € 5.000 tot € 100.000In 5 minuten aangevraagd en binnen 1 werkdag duidelijkheid

Zakelijke Lening zonder jaarcijfers? Zo werkt het!

Met een zakelijke lening waarbij je geen jaarcijfers hoeft te tonen, beschik je snel over het werkkapitaal dat je nodig hebt. Zo heb je voldoende werkkapitaal om voorraad in te kopen, bedrijfsmiddelen aan te schaffen of een piek voor te bereiden. Kortgezegd, geeft het je de mogelijkheid om direct kansen te grijpen als ze zich voordoen. Je krijgt het afgesproken leenbedrag gestort op je bankrekening en betaalt standaard een vaste rente over de gehele looptijd. Door gebruik te maken van je transactiegegevens van de afgelopen 12 maanden berekenen wij hoeveel je kunt lenen. Dit doen wij door te kijken naar je bij- en afschrijvingen en door rekening te houden met je overige financiële verplichtingen.

Past deze financiering bij jou? Je kunt een Zakelijke Lening zonder jaarcijfers aanvragen als je:

    minimaal 12 maanden aan transactiegegevens kunt delen afgelopen 12 maanden minimaal € 50.000 aan omzet hebt ontvangen een financiering zoekt van € 5.000 tot € 100.000 een zakelijke rekening hebt bij Rabobank, ING, ABN AMRO, Knab, Bunq, Regiobank, ASN bank of SNS Bank Een eenmanszaak, VOF, BV hebt Niet actief bent in de volgende sectoren: Food & Agri, Automotive, (Commercieel) Vastgoed en Binnenvaart

Eenvoudig een Zakelijke Lening aanvragen

Stap 1

Kom snel te weten of je in aanmerking komt voor financiering.

Stap 2

Geef ons wat meer informatie over je bedrijf en het bedrag dat je nodig hebt. Daarna laat je aan de hand van transactiegegevens zien wat de financiële status van je bedrijf is.

Stap 3

Bekijk welke Zakelijke Financiering bij jouw bedrijf past en ontvang je voorlopig aanbod

Stap 4

We voeren op werkdagen binnen 24 uur enkele controles uit. Vervolgens zal een van onze Customer Success Managers contact met je opnemen om de verdere stappen te bespreken. Als alles in orde is, ontvang je de definitieve overeenkomst voor ondertekening.

Stap 5

Investeer in je bedrijf. Na ondertekening ontvang je binnen 24 uur het geld op je rekening.

Eenvoudig aanvragen

Je kunt snel zien of je in aanmerking komt voor een zakelijke financiering en tegen welke rente je deze kunt krijgen. Hierbij gebruiken we nieuwe technieken om het aanvraagproces te vereenvoudigen. Zo maken we gebruik van je transactiegegevens en openbare gegevens van de KvK en CreditSafe. Hierdoor weet je vaak al binnen een paar minuten of je in aanmerking komt voor financiering.

phone

Hulp nodig?