Gebruikte bedrijfsmiddelen leasen bij de Rabobank

Zo werkt het leasen van gebruikte bedrijfsmiddelen

Gebruikte machine of een tweedehands voertuig op het oog? Ook gebruikte bedrijfsmiddelen financier je eenvoudig met Rabo Lease. Zo hoef je het aanschafbedrag niet ineens uit eigen zak te betalen. Lees hier waar je rekening mee moet houden.

Gebruikte bedrijfsmiddelen leasen in vier stappen

1
Bedrijfsmiddel kiezen

Je zoekt zelf de gebruikte machine of tweedehands auto of bedrijfswagen uit. Vraag bij de verkoper naar het bouwjaar en het aantal draaiuren of de kilometerstand.

2
Lease aanvragen

Wil je weten of je bij ons kunt leasen? Start dan je aanvraag en voer de gegevens van het bedrijfsmiddel in. Geef bij ‘Conditie’ aan dat het om een gebruikt bedrijfsmiddel gaat. Vaak ontvang je meteen een indicatief aanbod van ons.

3
Akkoord? Dien je aanvraag in

Laat je persoonlijke gegevens achter. Je ontvangt je indicatieve aanbod direct per e-mail. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Een accountmanager neemt binnen een werkdag contact met je op om je aanvraag samen door te nemen.

4
Contract tekenen

Lever alle gegevens en de factuur van het bedrijfsmiddel uiterlijk drie werkdagen voor levering bij ons aan. Dan maken wij de overeenkomst op en regelen we de overboeking van het leasebedrag.

Veelgestelde vragen over het leasen van tweedehands machines en voertuigen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer