Met Rabo DoelSparen zet je jouw spaartegoed voor langere tijd vast. Je bepaalt zelf een looptijd van 6 tot en met 20 jaar, en kunt zoveel en zo vaak inleggen als je zelf wilt.

Vaste looptijd van 6 tot en met 20 jaar. Zelf bepalen wanneer en hoeveel je wilt inleggen. Iedere inleg een eigen vaste rente. Vaste rente tot 0,30%*.

* Rentewijzigingen voorbehouden

Open Rabo DoelSparen

Een spaarrekening voor je vereniging, stichting of particuliere BV

Met Rabo DoelSparen zet je jouw spaartegoed voor langere tijd vast. Je kunt zelf een looptijd bepalen van 6 tot en met 20 jaar. Omdat je zoveel en zo vaak kunt inleggen als je zelf wilt, bepaal je zelf in welk tempo je spaart. Je spaart online tegen een vaste rente per inleg.

Iedere inleg die je doet krijgt een vaste rente. Deze rente is vast tot en met de afgesproken einddatum.

Je kunt gebruikmaken van deze spaarrekening als je een zakelijke betaalrekening hebt bij de Rabobank met Rabo Internetbankieren. Je kunt Rabo DoelSparen dan direct openen. Heb je nog geen zakelijke betaalrekening bij de Rabobank? Dan kun je die tegelijk met de spaarrekening aanvragen.

Einddatum

Op de einddatum heb je meerdere mogelijkheden:

Je neemt jouw tegoed kosteloos op.Je laat jouw tegoed staan. Je ontvangt vanaf dat moment een variabele rente.Je spreekt een nieuwe einddatum af. Jouw spaartegoed wordt dan gezien als een nieuwe inleg en krijgt een eigen vaste rente.

Rentetarieven

Voor iedere inleg wordt een eigen vaste rente vastgesteld. De hoogte van de rente is afhankelijk van de tijd dat jouw tegoed op je spaarrekening staat. Als je meerdere bedragen inlegt, ontvang je over jouw hele tegoed de middelrente. Dat is het gewogen gemiddelde van alle afzonderlijke rentepercentages van iedere inleg. Je ontvangt in januari de rente die je in het voorafgaande jaar hebt opgebouwd. Deze rentebijschrijving is ook een inleg op je spaarrekening en krijgt een eigen vaste rente. Voor iedere inleg die je doet, word je geïnformeerd over de vaste rente die je hierover ontvangt.

Bekijk de actuele zakelijke spaarrentes Uitleg over zakelijke spaarrentes

Productdetails

Lees hieronder meer over de kosten en voorwaarden.

Kosten

Om een zakelijke spaarrekening te kunnen openen heb je een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank nodig. Daaraan zijn kosten verbonden. Voor de spaarrekening betaal je niets.

Opnamekosten

Rabo DoelSparen is er voor bedragen die je langere tijd kunt missen. In onvoorziene omstandigheden kun je tussentijds geld opnemen. Iedere opname is minimaal € 1.000 en je betaalt elke keer opnamekosten. Deze kosten zijn mogelijk hoger dan de rente die tot dan toe is uitbetaald. Je krijgt dan minder terug dan je hebt ingelegd. Je vindt meer uitleg hierover in de voorwaarden.

Voorwaarden