Einddatum zakelijk DoelSparen: geld komt vrij

De einddatum van Rabo DoelSparen komt in zicht. Het gespaarde geld komt vrij. Spaar je door voor die grote investering of neem je het geld liever (in delen) op? Vanaf acht weken voor de einddatum geef je in Rabo Online Bankieren of Rabo Internetbankieren Professional je keuze zelf aan ons door.

Je geld komt vrij: dit zijn je opties

Laat je eindelijk dat stuk magazijn aanbouwen of spaar je toch nog maar even door? Dit kun je met het vrijgekomen spaargeld doen:

Het hele bedrag opnemen. Met het hele bedrag doorsparen op Rabo DoelSparen. Een deel van het bedrag opnemen en met een deel doorsparen op Rabo DoelSparen.

Geef je keuze aan ons door in Rabo Online Bankieren of Rabo Internetbankieren Professional. Dit kan vanaf acht weken voor de einddatum, totdat de einddatum is bereikt. Je krijgt hierover bericht van ons.

Zakelijk Rabo DoelSparen: het hele bedrag opnemen

Wil je het hele bedrag opnemen? We boeken een dag na de einddatum automatisch het hele bedrag plus de opgebouwde rente over op je zakelijke rekening. Dit doen we op het rekeningnummer dat je aan ons hebt doorgegeven. Dit mag ook een andere spaarrekening van je bedrijf zijn. Geef je keuze aan ons door via de oranje knop hieronder. 

Wil je het geld op een rekening bij een andere bank laten storten? Neem dan contact met ons op.

Zakelijk Rabo DoelSparen: met het hele bedrag doorsparen

Toch nog even doorsparen? We spreken samen een nieuwe periode, rente en einddatum af. Op je nieuwe inlegbedrag geldt Rentegarantie. Hieronder lees je daar meer over. Je kunt doorsparen voor hetzelfde zakelijke doel of voor een nieuw spaardoel. 

Wil je doorsparen? Geef je keuze aan ons door via de oranje knop hieronder.

Zakelijk Rabo DoelSparen: een deel opnemen en met een deel doorsparen

Heb je niet het hele vrijkomende bedrag nodig? Je kunt een deel laten uitbetalen en met het andere deel doorsparen op je zakelijke Rabo DoelSparen rekening. Je spreekt voor dat deel van het geld dan een nieuwe periode, einddatum en rente met ons af. Op je nieuwe spaarbedrag geldt Rentegarantie. 

Wil je met een deel van je spaargeld doorsparen? Geef het aan ons door via de oranje knop hieronder.

Keuze doorgeven

Einddatum zakelijk Rabo DoelSparen: geen keuze doorgegeven

Ben je er nog niet uit? Of is de einddatum al geweest en ben je vergeten je keuze door te geven? Geen zorgen. Als je een zakelijk rekeningnummer aan ons hebt doorgegeven, boeken we je spaargeld automatisch over als de einddatum is bereikt. Heb je geen rekeningnummer doorgegeven? Dan blijft je spaargeld op je Rabo DoelSparen rekening staan. Je krijgt dan een variabele rente. Je maakt je geld op ieder gewenst moment zelf over naar een andere rekening.

Bekijk de rente van dit moment voor Rabo DoelSparen

Rentegarantie

Spaar je door met (een deel van) je zakelijk spaargeld? Dan kun je vanaf acht weken voor de einddatum een nieuwe Rabo DoelSparen spaarperiode met ons afspreken. We spreken dan ook meteen een nieuw rentepercentage af. De Rentegarantie geldt op je nieuwe Rabo DoelSparen afspraken. Je hebt rentegarantie in de tijd die zit tussen het afspreken van het nieuwe rentepercentage en de start van je nieuwe spaarperiode.

Daalt de rente na het maken van deze afspraken en is je nieuwe Rabo DoelSparen spaarperiode nog niet begonnen? Dan houd je toch het afgesproken (hogere) rentepercentage. Stijgt de rente voor de start van je nieuwe Rabo DoelSparen afspraken? Dan krijg je het hogere rentepercentage en niet het afgesproken lagere rentepercentage. Je hebt dus garantie op het hoogste rentepercentage.

Doorsparen met deel van bedrag

Wil je doorsparen met een deel van je oude spaarbedrag? Dan geldt de rentegarantie alleen voor dat deel waarmee je doorspaart. Het deel dat je opneemt maken we bij de start van de nieuwe spaarperiode over naar het rekeningnummer dat je ons hebt doorgegeven. Je betaalt geen opnamekosten.

Geen keuze voor doorsparen doorgegeven

Als je geen keuze maakt en ons niet laat weten op welke rekening wij je zakelijk spaargeld kunnen storten, dan blijft je spaargeld op de Rabo DoelSparen rekening staan. Het geld is dan vrij opneembaar en je ontvangt een variabele rente. Hier geldt geen Rentegarantie.

Bekijk de rente van dit moment voor Rabo DoelSparen

Service en Contact