Juigende jonge leden van een hockey club

Meld je aan voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij je graag met kennis, netwerk en geld om jouw ambities te realiseren. Schrijf je daarom vandaag nog in voor Rabo ClubSupport Ondersteuning of meld je club aan voor de Stemcampagne.

Jouw Club toekomstbestendig maken?

Wil je onze kennis en ons netwerk inzetten om aan de slag te gaan met de ambities van je club? Schrijf je dan nu in voor Rabo ClubSupport Ondersteuning. Door onder andere 1-op-1 begeleiding, masterclasses en workshops, helpen we jouw club met verschillende vraagstukken. Of je nu wilt verduurzamen of een inclusiever programma wilt aanbieden voor je leden, onze lokale adviseurs helpen je graag verder.

Financiële ondersteuning met de stemcampagne

Iedereen verdient dat speciale clubgevoel. Daarom organiseren we ieder jaar de Rabo ClubSupport stemcampagne. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving. Als Rabo-lid kun je ieder jaar in september stemmen op je drie favoriete clubs. Wil je jouw club inschrijven voor de stemcampagne?

Zij verdienen onze support

Een club is er voor iedereen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Deze clubs maken de wereld op hun manier een stukje mooier. Daarom kunnen ze rekenen op onze support.

Onze partners

phone

Hulp nodig?