Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 21.000 leden uit Assen en omstreken. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Assen en Noord-Drenthe.
Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Bezoek Museum de Buitenplaats

Tijdens het Rabo kleintje museumdag op zaterdag 4 november gratis entree voor maximaal 2 personen bij Museum de Buitenplaats. Knip de bon uit onze Dichterbij nummer 3, 2017 en neem deze mee.

Museum de Buitenplaats

Bezoek kamp Westerbork

Tijdens het Rabo kleintje museumdag op zaterdag 4 november biedt het museum kosteloos een rondleiding aan om 12 en 14 uur (inclusief een gratis rondleidingboekje en een kopje koffie/thee). De entreeprijzen zijn te vinden op de website van het museum: www.kampwesterbork.nl

www.kampwesterbork.nl

Beleef het Drents Museum

Tijdens het Rabo kleintje museumdag op zaterdag 4 november betaal je op vertoon van je Rabopas € 5 entree. Voor uitgebreide info zie de website van het museum www.drentsmuseum.nl

www.drentsmuseum.nl

Berend Botje retour (voorstelling)

Weet jij waar Berend Botje gebleven is? BUOG wel, namelijk in Tallinn! Het verhaal van Berend Botje is gebaseerd op de, uit Zuidlaren afkomstige, internationale zeeheld Lodewijk van Heiden. Het project bestaat uit drie delen. Allereerst wordt er een kunstwerk gemaakt door een kunstenaar uit Tallinn (Estland) en door kunstenaars uit Zuidlaren. Het kunstwerk wordt symbolisch vervoerd per zeilboot vanuit Tallinn naar Waterhuizen. Daar aangekomen wordt het kunstwerk op 29 september 2017 met een bijzondere intocht onthaald in Zuidlaren. De processie gaat over in een groots Berend Botje festijn, waarin alle Berend Botjes strijden om hun gelijk. Speciaal voor u een mooie ledenaanbieding:Ticket + 4 muntjes, een speciale schatkaart voor BB tentoonstelling + speciale zitplaats, +act voor € 20,50 p.p. te bestellen via: http://buog.nl/project/berendbotjeretour

http://buog.nl/project/berendbotjeretour

Subtropisch genieten

Als lid van Rabobank krijgt u tegen inlevering van de bon in Dichterbij nummer 3, 2017 € 2,50 korting op de entree tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs

van De Bonte Wever. Voorwaarden 
- geldig t/m 31-10-2017, maandag t/m zaterdag op het reguliere tarief (Met uitzondering van feestdagen)
- niet geldig i.c.m. andere acties of inwisselbaar tegen contanten
- max. 2 personen per bon

Berend Botje retour (voorstelling)

De Bonte Wever

Super Prestige Cyclocross Gieten

Wilt u op 1 oktober getuige zijn van dit topsportgebeuren? Door inlevering van de bon uit onze Dichterbij nummer 3, 2017, krijgt u aan de kassa een korting van € 5,00 p.p. op de entreeprijs. Maximaal twee personen per bon. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang. In plaats van € 12,00 betaalt u dan slechts € 7,00 voor een hele dag pure topsport met verder nog een entertainmentprogramma.

topsportgebeuren

Kom met korting naar de BIOS

Of je nu een avondjes wilt lachen met vriendinnen of met de kids een middagje uit wil, bij de bioscoop vind je altijd een leuke film. Daarom krijgen alle leden van de Rabobank € 2,50 korting op een filmbezoek in DNK op vertoon van je Rabopas en deze coupon. Geldig voor de reguliere programmering, niet bij Specials of Events. Excl. toeslagen, zoals 3D-toeslag. Niet inwisselbaar voor geld. Geldig tot 1-10-2017.

bioscoop

Korting bij YuMe Hoogeveen of Assen

YuMe Sushi & Grill, sinds april 2017 naast Assen óók gevestigd in Hoogeveen. YuMe is het Japanse woord voor droom. Of u bij ons ook echt in een droomwereld terechtkomt? Dat laten wij aan u over. Speciaal voor leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe bieden wij tegen inlevering van de coupon uit onze Dichterbij nummer 3, 2017, 10% korting op de rekening bij zowel Yume Hoogeveen als Yume Assen. Geldig tot 8-12-2017.

Korting bij YuMe Hoogeveen of Assen

YuMe

Rabocup Assen en Noord-Drenthe

Als lid kunt u € 2,00 korting krijgen op het inschrijfgeld voor 1 van de 8 hardloopwedstrijden. De actie is geldig voor 1 persoon en geldt alleen als u zich op de dag zelf op de locatie inschrijft. Knip deze bon uit en neem het mee. De eerstvolgende wedstrijd is de Annerboscross op 23 maart. 

Rabocup

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven