Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • uitnodiging voor evenementen tijdens de Week van de Coöperatie
  • stemmen op uw favoriete club tijdens de Rabo Clubkas Campagne

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Assen en Noord-Drenthe denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 32 leden. Zij praten namens de meer dan 22.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de gemeenten Assen, Tynaarlo, Aa en Hunze en Midden-Drenthe.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Assen en Noord-Drenthe.
Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Gratis regenponcho bij theatherspektakel 'Het Meisje van Yde'

Een waar theaterspektakel met o.a. Peter Tuinman en aanstormend talent Lisanne Dijkstra. In Yde samen met toneel- vereniging Erica, het Bloemenkoor en diverse muzikanten uit de regio. In een wervelende theatervoorstelling komt ‘Het Meisje van Yde’ tot leven. Tickets: www.festyvals.nl/meisjevanyde. Neem deze bon mee en ontvang een gratis regenponcho.

www.festyvals.nl/meisjevanyde

Rabo familiedag in stedelijk museum

Op zondag 8 april zijn families eregast in het Stedelijk Museum Amsterdam! Een festival voor jong en oud tussen de kunstwerken. Er is van alles te doen en te beleven voor jong en oud: workshops door kunstenaars, muziek, speed tours (ook voor de allerkleinsten) langs de kunstwerken en nog veel meer. Toegang en deelname zijn gratis. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Kijk voor meer info op rabobank.nl/dichterbij of meld je aan via stedelijk.nl/acties/ rabo-familiedag. Rabobank Amsterdam is trotse hoofdsponsor van het Stedelijk Museum Amsterdam. Tot ziens op de Rabo Familiedag!

stedelijk.nl/acties/rabo-familiedag

RaboCup Assen en Noord-Drenthe

De RaboCup wil door het organiseren van de hardloopwedstrijden midden in de maatschappij staan. Het breed betrekken van alle basisschooljeugd en bewoners van de dorpen Zuidlaren, Beilen, Eelde, Zeijen, Vries, Annerveenschekanaal, Annen en Gieten is hiervoor een goede basis.

Als lid kunt u € 2 korting krijgen op het inschrijfgeld voor 1 van de 9 hardloopwedstrijden in 2018. De actie is geldig voor 1 persoon en geldt alleen als u zich op de dag zelf op de locatie inschrijft. Knip deze bon uit en neem hem mee. Voor het programma voor het komende jaar en meer informatie zie: www.rabocupassennoorddrenthe.nl

Rabocup Assen en Noord-Drenthe

Tijdloze muziek in Martinikerk

Beleef de prachtige muziek van o.a. Bach, Mozart of Händel in schitterende kerken en concertzalen door het hele land. Waaronder de Martinikerk in Groningen. Hier zijn op 14/15-12-2017 concerten. In 2018 op 23-02/23-03/28-03 en 09-04. Alle overige locaties in Nederland zijn te vinden op de website.

Naast een korting tot wel 60%, ontvangt u een CD of DVD en een programma- boekje. U betaalt geen administratiekosten:een extra voordeel van € 30.

Info en reserveren: www.pieterjanleusink.nl.
Actiecode: RABO1718 of: Rabobank.nl/dichterbij.

Pieter Jan Leusink

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven