Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • uitnodiging voor evenementen tijdens de Week van de Coöperatie
  • stemmen op uw favoriete club tijdens de Rabo ClubSupport
  • uitnodiging Derde Dinsdag Lezing

Geld voor uw favoriete vereniging

Met Rabo ClubSupport (voorheen de Clubkas Campagne) kun je als Rabobanklid de kas spekken van je favoriete vereniging. Want leden krijgen stemmen om te verdelen over enkele verenigingen en iedere stem vertegenwoordigt een bedrag. Zo heb je direct invloed op welke vereniging een bijdrage ontvangt en hoe groot deze is. In september / oktober dit jaar is er weer de mogelijkheid om je favoriete vereniging een handje te helpen. Zo leveren we samen een bijdrage aan het maatschappelijk leven en welzijn in deze regio.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Assen en Noord-Drenthe denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 32 leden. Zij praten namens de meer dan 22.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de gemeenten Assen, Tynaarlo, Aa en Hunze en Midden-Drenthe.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Assen en Noord-Drenthe.
Hierin vindt je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Coronaproof fun - Spellen voor thuis

Boek nu één van de thuisspellen bij TB Events. Als lid van Rabobank speel je deze met 50% korting. Alle spellen kunnen op een veilige manier en vanuit je eigen huis gespeeld worden. Kies uit Prison Escape at home, De slimste thuis, La casa del Dinero, Party at home, Pub Quiz at home of Wie ontdekt de verrader at Home. Ga naar www.uitjesinhuis.nl en gebruik de kortingscode 'Rabobank'.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Theaterspektakel Noord

NOORD is een spannende en magische voorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. Over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking. Omringd door een immens decor beleef je het meeslepende theaterspektakel NOORD. Dit alles kun je bijwonen op 17 april 2021. Meer informatie vind je op www.noordtheater.nl. Kaarten bestellen met € 20 korting per kaart? Gebruik code 3GLRAB21. OP=OP! Rolstoelplaatsen? Graag eerst bellen met (050) 584 44 29.

Ledenaanbieding

Bekijk de website van Theaterspektakel Noord

Forum Groningen - The Art of Aardman

Shaun the Sheep, Chicken Run en Wallace & Gromit: de creaties van Aardman Studios betoveren kijkers wereldwijd. Verwonder jezelf in deze expositie tijdens een buitengewone reis langs originele schetsen, talloze handgemaakte kleimodellen en zelfs volledige miniatuur-filmsets. Deze expositie met korting bezoeken? Gebruik de kortingscode RaboAARDMAN op forum. nl/aardman en koop je ticket voor € 8,50 in plaats van € 12,50 (maximaal 2 tickets per persoon).

Ledenaanbieding

Bekijk de site van Forum Groningen

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven