Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 21.000 leden uit Assen en omstreken. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Assen en Noord-Drenthe.
Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Korting op catalogus

Stichting Ol Eelde (de historische vereniging van Eelde), is samen met de kleindochter van de schilder Bekkering, een tentoonstelling aan het voorbereiden (zie ook het artikel eerder in dit magazine) op 23/24 februari en 3/4 maart 2018. Deze vindt plaats in de dorpskerk in Eelde en in het naastgelegen Loughoes. Op deze tentoonstelling zijn diverse pentekeningen van boerderijtjes uit de buurt, aquarellen en portretten van bekende en minder bekende dorpsgenoten te zien. Op die manier komen de verhalen van Roelof-Jan weer tot leven. Bij inlevering van deze bon krijgt u €1,- korting op de catalogus die normaal de prijs van €3,- bedraagt. 

Locatie Dorpskerk Eelde

Historische vereniging Ol Eel

RaboCup Assen en Noord-Drenthe

De RaboCup wil door het organiseren van de hardloopwedstrijden midden in de maatschappij staan. Het breed betrekken van alle basisschooljeugd en bewoners van de dorpen Zuidlaren, Beilen, Eelde, Zeijen, Vries, Annerveenschekanaal, Annen en Gieten is hiervoor een goede basis.

Als lid kunt u € 2 korting krijgen op het inschrijfgeld voor 1 van de 9 hardloopwedstrijden in 2018. De actie is geldig voor 1 persoon en geldt alleen als u zich op de dag zelf op de locatie inschrijft. Knip deze bon uit en neem hem mee. Voor het programma voor het komende jaar en meer informatie zie: www.rabocupassennoorddrenthe.nl

Rabocup Assen en Noord-Drenthe

Tijdloze muziek in Martinikerk

Beleef de prachtige muziek van o.a. Bach, Mozart of Händel in schitterende kerken en concertzalen door het hele land. Waaronder de Martinikerk in Groningen. Hier zijn op 14/15-12-2017 concerten. In 2018 op 23-02/23-03/28-03 en 09-04. Alle overige locaties in Nederland zijn te vinden op de website.

Naast een korting tot wel 60%, ontvangt u een CD of DVD en een programma- boekje. U betaalt geen administratiekosten:een extra voordeel van € 30.

Info en reserveren: www.pieterjanleusink.nl.
Actiecode: RABO1718 of: Rabobank.nl/dichterbij.

Pieter Jan Leusink

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven