Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • uitnodiging voor evenementen tijdens de Week van de Coöperatie
  • stemmen op uw favoriete club tijdens de Rabo ClubSupport

Geld voor uw favoriete vereniging

Met Rabo ClubSupport (voorheen de Clubkas Campagne) kun je als Rabobanklid de kas spekken van je favoriete vereniging. Want leden krijgen stemmen om te verdelen over enkele verenigingen en iedere stem vertegenwoordigt een bedrag. Zo heb je direct invloed op welke vereniging een bijdrage ontvangt en hoe groot deze is. In september / oktober dit jaar is er weer de mogelijkheid om je favoriete vereniging een handje te helpen. Zo leveren we samen een bijdrage aan het maatschappelijk leven en welzijn in deze regio.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Assen en Noord-Drenthe denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 32 leden. Zij praten namens de meer dan 22.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de gemeenten Assen, Tynaarlo, Aa en Hunze en Midden-Drenthe.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Assen en Noord-Drenthe.
Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Bezoek het Bloemencorso Eelde

Op 31 augustus en 1 september is het weer zover! Het corso biedt u een totaalprogramma en speciaal voor u als lid van de bank krijgt u reductie op de toegangsprijs. Tegen inlevering van deze bon of bij het online bestellen van kaarten (actiecode: 3028) betaalt u slechts € 2,50 in plaats van € 3,50, max. 2 personen. Info is te vinden op www.bloemencorso.nl

Bezoek het Bloemencorso Eelde

Lees meer

Rabo MTB tocht gratis deelname

TFC Gieten organiseert haar jaarlijkse Rabo MTB tocht op zondag 15 september. De start is bij De Wendeling in Gieten. Er kan gestart worden vanaf 8:30 uur. De eindtijd is om13:30 uur. Het dragen van een helm is verplicht. Als u deze bon uit uitknipt en meeneemt kunt u gratis deelnemen. Deze bon is geldig voor maximaal 2 personen. Meer info:

Rabo MTB tocht gratis deelname

Lees meer

Ontdek het Drentse Landschap!

Zaterdag 21 september is het zover! De Hunzeloop is terug van weggeweest. De wandeltocht is in samenwerking met het Drents Landschap. De start is in Zuidlaren en de afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 5, 10, 15, 20 en 25 kilometer. Exclusief voor onze leden geldt € 1,- korting op het inschrijfgeld: Knip deze bon uit en neem deze mee op de wandeldag. Bij voorinschrijving via de website geldt de korting eveneens. De actiecode is: 3028. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Voor meer informatie zie: www.hunzeloopwandeltocht.nl

Ontdek het Drentse Landschap!

Lees meer

RaboCup Assen en Noord-Drenthe

De RaboCup wil door het organiseren van de hardloopwedstrijden midden in de maatschappij staan. Het breed betrekken van alle basisschooljeugd en bewoners van de dorpen Zuidlaren, Beilen, Eelde, Zeijen, Vries, Annerveenschekanaal, Annen en Gieten is hiervoor een goede basis.

Als lid kunt u € 2 korting krijgen op het inschrijfgeld voor 1 van de 9 hardloopwedstrijden in 2019. De actie is geldig voor 1 persoon en geldt alleen als u zich op de dag zelf op de locatie inschrijft. Knip deze bon uit en neem hem mee. Voor het programma voor het komende jaar en meer informatie zie: www.rabocupassennoorddrenthe.nl

Rabocup Assen en Noord-Drenthe

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven